Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Van Der Lans & Busscher: Memorabel staatsievervoer

vrijdag 24 mei 2024

Het rouwvervoer op de dag van de uitvaart, tijdens dit dierbare moment maken wij het verschil. Elke meter draagt een gewicht van geborgenheid en respect voor de meest beladen momenten van het leven. We zorgen dat alles precies zo is, zoals het zou moeten zijn. Onze experts zijn getraind voor diverse situaties, en geen detail wordt aan het toeval overgelaten. Wij verzorgen elke rit met persoonlijke aandacht en precisie. Want er is maar één laatste rit, en wij weten hoe belangrijk die is.

Bij Van der Lans & Busscher zijn we er trots op dat we een breed scala aan rouwvervoer kunnen aanbieden, elk met dezelfde toewijding aan kwaliteit en respect. Of het nu gaat om een klassieke rouwauto, een stijlvolle rouwkoets, een unieke motorfiets met zijspan en zelfs een rouw TukTuk! Wij zorgen ervoor dat de laatste reis een waardig en persoonlijke ervaring wordt.

Voor al uw wensen en vragen rondom ons rouwvervoer nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Contactgegevens:

Telefoon: 070 350 74 90 / 0182 516 516 (24/7 bereikbaar)
Aanvragen informatie: info@staatsie.nl
Opdrachtaanvragen: planning@staatsie.nl

Openingstijden:
Ma-Vr: 08.00 – 17.00
Za – Zo: 24h via T. 070 350 74 90
Tel: 0182 516 516 (24/7 bereikbaar)

Onze toegewijde medewerkers staan klaar om u te ondersteunen en te zorgen dat elk detail van het rouwvervoer perfect is afgestemd op uw wensen vanuit één van onze 5 vestigingen. Onze vestigingen zijn te vinden in Barendrecht, Bilthoven, Den Haag, Gouda en Noordwijkerhout.

Voor meer informatie en ons actuele aanbod kunt u onze website bezoeken, www.staatsie-vervoer.nl.

Rouw TukTuk elektrisch

Bloemenauto Cadillac Wit

Witte cadillac xls volgauto

Rouwauto Cadillac wit

Batavus bakfiets rouw met kist

Landrover defender rouw groen

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder