Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Uitvaartverzekering.net volledig vernieuwd

donderdag 23 maart 2009

AMSTERDAM- De verzekeringssite Uitvaartverzekering.net (www.uitvaartverzekering.net) is inhoudelijk volledig vernieuwd. Alle informatie op de website is geactualiseerd in verband met de nieuwe wetgeving sinds januari van dit jaar. Tegelijkertijd gaat de informatie dieper dan voorheen, mede dankzij de medewerking van financieel adviseur Johan Zwaanswijk, verbonden aan het Nederlands Instituut voor het Bank-, Verzekerings- en Effectenbedrijf (NIBE-SVV).

Financiële adviesrubriek
De website heeft meer diepgang gekregen, waardoor de bezoeker zich nog beter kan oriënteren op uitvaartkosten, verzekeringen en alles wat daarbij komt kijken. Op de vernieuwde site is nu ook de rubriek Financieel Advies te vinden, waar Zwaanswijk zijn licht laat schijnen over allerlei kwesties die consumenten aandragen.

Autoriteit op verzekeringsgebied
Johan Zwaanswijk is een autoriteit op het gebied van financiën en verzekeringen. Zijn carrière in deze branche beslaat ruim dertig jaar. Hij is de auteur van het boekje Uitvaart Verzekerd voor verzekeringsadviseurs en is betrokken bij opleidingstrajecten van grote uitvaartbedrijven als Dela, Monuta, Yarden en PC Hooft Groep. Tevens is hij verbonden aan het Nederlands Instituut voor het Bank-, Verzekerings- en Effectenbedrijf (NIBE-SVV).

Een eerlijk verhaal
In tegenstelling tot de vele ‘onafhankelijke’ premievergelijkers verdient Uitvaartverzekering.net geen premies per verkochte uitvaartverzekering. De auteur van alle teksten, adviseur Zwaanswijk, staat boven alle partijen. De eigenaar van de site, B.V. Uitvaart.com, verdient evenmin iets aan de verkoop van verzekeringen. Het resultaat is een evenwichtige site met oog voor alle mogelijke alternatieven om een uitvaart te financieren (en niet alleen uitvaartverzekeringen).

Zelf regelen
Met de financiële adviesrubriek komt Uitvaartverzekering.net tegemoet aan de groeiende trend van het zelf regelen door de consument van de uitvaart. Voor zichzelf, of voor een dierbare. Uitvaartverzekering.net is een instrument voor ieder type bezoeker: van de geïnteresseerde tot de alles-regelaar.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder