Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Uitvaartverzekeraar kiest Almere als centrale vestigingsplaats

YARDEN VERHUIST NAAR ÉÉN LOCATIE

maandag 14 november 2005

Almere, 14 november 2005

Per maandag 14 november 2005 is Yarden verhuisd naar de Transistorstraat 10 in Almere. Met de verhuizing komen alle kantoren, voorheen gevestigd in Diemen, Meppel en Almere, samen op één locatie. De nieuwe vestiging biedt ruimte aan 175 medewerkers. Yarden gaat als een van de eerste bedrijven in Nederland met het nieuwe 088-telefoonnummer werken. Klanten die dit nummer bellen, betalen altijd het lokale tarief, ongeacht hun woonplaats. Naast Yarden heeft ook Uitvaart.Com een 088 nummer: 088-UITVAART.

Opening
Het nieuwe hoofdkantoor aan de Transistorstraat is een nieuw gebouw. Op zaterdag 19 november wordt het hoofdkantoor om 14.00 uur officieel in gebruik genomen tijdens een open dag voor personeel en vrijwilligers van Yarden en hun familie. Directievoorzitter Yarden Peter van Wageningen, president-commissaris Arie Langstraat en voorzitter Yarden Vereniging Willem Urlings verrichten de openingshandeling. Peter van Wageningen,
directievoorzitter: ‘Met dit nieuwe kantoor is Yarden in staat om zijn dienstverlening zowel naar klanten als intern naar de vestigingen in het land verder te optimaliseren. Het nieuwe kantoor is ingericht op basis van een open en transparant kantoorconcept, met veel mogelijkheden voor ontmoeting.’

Yarden
Yarden is dé specialist in dienstverlening rondom de uitvaart en biedt producten en diensten aan die een eigentijdse benadering van de uitvaart mogelijk maken. De producten en diensten van Yarden worden gekenmerkt door zorgvuldigheid, aandacht en respect. Zij stelt de individuele wensen en verwachtingen van klanten centraal en past de dienstverlening daarop aan.
Elke uitvaart dient een unieke, gedenkwaardige en bij de overledene passende gebeurtenis te zijn. Yarden biedt geen standaard oplossingen, maar is specialist in maatwerk in uitvaarten.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder