nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartondernemers Veenendaal zamelen geld in voor goed doel

3 november 2014


Yarden & de Ruiter en Monuta Uitvaartzorg zamelen ruim 1.250 euro in voor het goede doel tijdens succesvolle Open dag in Veenendaal. Ruim 600 bezoekers bezochten afgelopen Zaterdag 1 november de showroom van Grafmonumenten Van de Lustgraaf en Jansen aan de Hovystraat 39 in Veenendaal. Ondanks of dankzij het prachtige weer vonden veel mensen de Open dag “Afscheid en Uitvaart” een unieke gelegenheid om informatie rondom een uitvaart te verkrijgen.

Binnen stonden 30 standhouders en er werd prachtig harp gespeeld. Buiten kon men afwisselend luisteren naar zangeres Annet Nikamp en de Veenendaalse gospelzanger Gerald Troost. Veel mensen zaten geëmotioneerd te luisteren.

Op parkeerterrein stonden twee prachtige koetsen, diverse rouwauto’s en uitvaartbussen die bij een uitvaart ingezet kunnen worden. Tevens werd het schouderdragen gedemonstreerd door dragers van Ferentes onder de muzikale begeleiding van een doedelzakband, de Saint Anthony Pipe Band. Dit was zeer indrukwekkend. S-Middags werd er een asverstrooiingsballon van ong. 2 meter doorsnede opgelaten waar belangstellenden de naam op hadden geschreven van een dierbare.

Uitvaartzorg in vertrouwde handen

Op deze dag waren zowel uitvaartleiders van Monuta als van Yarden & de Ruiter aanwezig.
Dineke de Ruiter van Yarden & de Ruiter en Simone Schreiber van Monuta en Marco van de Lustgraaf: ‘We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag die zo verlopen is zoals we het ons hadden voorgesteld. We hebben veel vragen beantwoord, belangstellenden konden kisten en de grafstenen- en urnencollectie en allerlei producten bekijken of zomaar even kennismaken. Monuta en Yarden & de Ruiter vinden het belangrijk dat nabestaanden zelf kunnen kiezen door wie zij een uitvaart in de toekomst willen laten verzorgen.

Maatschappelijk betrokken

Met deze dag ondersteunen Monuta en Yarden & de Ruiter Uitvaartzorg twee lokale goede doelen. Het Toon Hermans Huis in Ede en Café Doodgewoon in Veenendaal ontvangen ieder 50% van de opbrengst van deze dag, welke 1.250 euro bedroeg. Gewoon omdat zij zich graag inzetten voor onze medemens.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE