nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartmarkt.nl voor het vergelijken van offertes van uitvaartondernemers

31 januari 2014

Uitvaartmarkt.nl, de site waar nabestaanden offertes van uitvaartondernemers met elkaar kunnen vergelijken, blijkt een schot in de roos. In de eerste week dat de site online is zijn reeds tientallen offertes aangevraagd.

Hoe werkt het?

Op Uitvaartmarkt.nl kunnen nabestaanden een wensenformulier die nauwkeurig alle uitvaartwensen inventariseert. Vervolgens wordt het wensenformulier door Uitvaartmarkt.nl doorgestuurd naar uitvaartondernemers in de buurt. Uitvaartondernemers reageren, zo is gebleken, bijzonder snel op de offerte-aanvragen. Nabestaanden kunnen vervolgens die uitvaartondernemer kiezen die het beste voorstel doet.

Kosteloos

De site is volledig kosteloos voor nabestaanden èn uitvaartondernemingen die zijn aangesloten bij Uitvaart.nl. Zo hebben meer dan 352 uitvaartondernemingen toegang tot Uitvaartmarkt.nl. Gezamenlijk verzorgen zij meer dan 85% van alle uitvaarten in Nederland.

Reageer op dit artikel

Reacties:


27 november 2014 om 22:01

Louis Grootjans, 3851 PM- 16

Waar krijg ik als eerste stap voor het verkrijgen van informatie, eerst als orientering , een wensformulier, als genoemd hierboven krijgen


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE