nieuws

Facultatieve
Sponsors

UitvaartDonatie.nl: Wanneer je met zijn allen de uitvaart van een dierbare wilt regelen en betalen

30 november 2021

UitvaartDonatie.nl is een nieuwe site voor iedereen die een prachtige uitvaart voor een dierbare wil organiseren maar daar geen of onvoldoende middelen voor heeft. Op de site kan de hulp worden gevraagd van iedereen die hieraan wil bijdragen. UitvaartDonatie.nl is een initiatief van Amstel Uitvaarten, een landelijke uitvaartonderneming gevestigd in Amsterdam.

Sites waar mensen een inzamelingsactie kunnen starten (ook wel ‘crowdfunding’ genoemd) zijn er al langer maar UitvaartDonatie.nl heeft een aantal unieke voordelen specifiek gericht op het organiseren een uitvaart:

1. Geen commissie en geen transactiekosten
Vrijwel alle crowdfundingsites vragen een percentage van de donaties en transactiekosten per donatie. Maar Uitvaartdonatie.nl rekent geen commissie en geen transactiekosten! Zo kan de volledige opbrengst van een inzamelingsactie voor de uitvaart worden gebruikt.

2. Al het geld gegarandeerd goed besteed
Omdat alle donaties bij een uitvaartonderneming terecht komen, weten donateurs zeker dat hun donatie echt alleen wordt gebruikt waar het voor bedoeld is: het regelen van de uitvaart

3. De uitvaart deskundig geregeld
De uitvaart is in deskundige handen! Amstel Uitvaarten is een zeer ervaren, deskundige uitvaartonderneming die de uitvaart tot in de puntjes verzorgt.

Iedereen is welkom

Iedereen kan een beroep doen op UitvaartDonatie.nl, ongeacht of er wel of geen uitvaartverzekering is. De site is er voor iedereen die onvoldoende middelen heeft voor de uitvaart van hun wensen.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >