nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartbraderie met rondleidingen in Herdenkingspark Westgaarde

10 januari 2018


Foto: het team van Crematorium Westgaarde

Op zondag 14 januari a.s. is er een gezellige bedrijvigheid in het crematorium in Herdenkingspark Westgaarde. Dan wordt de uitvaartlocatie omgetoverd tot een braderie met diverse kraampjes van ondernemers uit de omgeving met uitvaartproducten. Ook worden er rondleidingen gegeven door het crematorium, inclusief in de nieuwe aanbouw. Om u op een gemoedelijke wijze te laten inspireren over de mogelijkheden rondom een uitvaart.

“Meestal loop je niet voor je plezier een uitvaartlocatie binnen. Met onze uitvaartbraderie willen we de drempel verlagen om te kijken wat er mogelijk is rondom een uitvaart.” vertelt locatiemanager Richard Spaander.

Inspirerende producten

Tijdens de uitvaartbraderie kunnen bezoekers ervaren hoeveel verschillende producten er zijn die te maken hebben met een crematie of begrafenis. Richard: “Iedereen kent een standaard kist, rouwkaart en asurn, maar er zijn zoveel andere zaken mogelijk.” Ook lokale ondernemers bieden hun diensten binnen de uitvaart aan. Zo zijn er o.a. rouwbloemstukken van Individuals Flowers, herinneringsproducten van Houtmetpassie.nl, Urn to Be, Memto, Troupin en Mijn Boom, diverse boekpresentaties en uitvaartspeelgoed. Ook zijn een rouwcoach, medium en diverse uitvaartbegeleiders aanwezig. Dichteres Ina Eilander draagt prachtige gedichten voor uit haar eigen boek en een violist en pianist van MK Music zorgen voor de muzikale omlijsting. Daarnaast zijn er smakelijke hapjes te proeven van uitvaartcateraar Meinders.

Over Crematorium Westgaarde

Over Crematorium Westgaarde

Crematorium Westgaarde is gelegen in Herdenkingspark Westgaarde en maakt onderdeel uit van PC Uitvaart, expert op het gebied van uitvaartverzorging in de regio Noordwest-Nederland. In Herdenkingspark Westgaarde biedt PC Uitvaart alles voor een goed afscheid onder één dak. Van verzorgingsruimte, rouwkamers en sfeervolle ruimtes voor de plechtigheid met een hapje en drankje na afloop tot crematorium met strooivelden en een ruim opgezette begraafplaats.

Rondleidingen en nieuwbouw

De medewerkers van het crematorium staan klaar om allerlei vragen van de bezoekers te beantwoorden. Zowel op het gebied van uitvaartverzorging en deposito’s als over het verloop van het moment van overlijden tot en met de uitvaart. “We laten de verschillende ruimtes van ons gebouw zien. Daar waar het afscheid plaatsvindt, waar nagepraat wordt en waar samen herinneringen worden opgehaald. Ook is onze nieuwbouw toegankelijk met daarin o.a. de ovens en onze nieuwe verzorgingsruimte. Tijdens de uitvaartbraderie is er voor ieder wat wils. Kom langs!”

De uitvaartbraderie vindt plaats op zondag 14 januari van 10.00 tot 16.00 uur in Crematorium Westgaarde, Ookmeerweg 275, 1067 SP Amsterdam. www.westgaarde.nl. Entree is gratis.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE