nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartbeurs Amsterdam in de Telegraaf, op 3FM, Radio 2 en Radio 5

5 april 2017


In de Telegraaf van vandaag staat een uitgebreid artikel over Uitvaartbeurs Amsterdam, naar aanleiding van de grafmoestuin die we zullen lanceren tijdens de beurs.

U kunt het hele artikel hier lezen.


Interview 3 FM over Uitvaartbeurs Amsterdam

Interview 3 FM over Uitvaartbeurs Amsterdam

Het nieuws dat er tijdens Uitvaartbeurs Amsterdam een grafmoestuin concept wordt gelanceerd is ook 3FM niet ontgaan. BNN DJ Domien Verschuuren belde Peter van Schaik tijdens de ochtendshow op BNN.

Luister het interview terug op de website van 3FM.

Interview Ekdom in de morgen (Radio 2)

Interview Ekdom in de morgen (Radio 2)

Radio 2 DJ Gerard Ekdom komt tijdens zijn interview over Uitvaartbeurs Amsterdam spontaan met nieuwe merknamen voor grafmoestuin. Wat te denken van de ‘Ui-vaart’ of ‘Moe’s tuin’.

Luister het interview terug op de website van Radio 2.

Interview Uitvaartbeurs Amsterdam op Radio 5

Interview Uitvaartbeurs Amsterdam op Radio 5

Radio 5 is een Nederlandse radiozender van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) met een mix van lichte muziek, informatie, spelletjes en service. Woensdagmiddag om 15.30 werd Peter van Schaik van Uitvaartbeurs Amsterdam live geïnterviewd over de beurs door Tom Herlaar en Petra de Joode.

Luister het interview terug op de website van Radio 5.

Nog maar drie stands te huur!

Wilt u ook deelnemen aan de uitvaartbeurs met het grootste aantal bezoekers van Nederland? Er zijn nog drie plekken te huur, dus meld je snel aan voor informatie!

Mailen kan naar info@uitvaart.nl of bel met nummer 020-463 07 01(Let op! Donderdag presenteren wij de tv-commercial die tot de dag van de beurs uitgezonden gaat worden op AT5)

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >