nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaart.tv toont meest bijzondere uitvaartkisten van Nederland

14 januari 2010


Een uitvaartkist in de vorm van een vis? Een kist met een biljartlaken op het deksel? Of de Ark van Noah als kist?
Het is slechts een kleine greep uit het assortiment van een zeer bijzondere uitvaartkistenfabriek in het Westen des Lands, P van Wijk & Zoon Uitvaartkisten.
Deze kistenfabriek weet de meest uiteenlopende wensen op het gebied van doodskisten te realiseren.
Het online tv-kanaal Uitvaart.tv maakt er een indrukwekkende reportage over die nu te zien is op www.uitvaart.tv.

Verder gaat presentatrice Femke Karel op bezoek bij Prematuur.nl, een bedrijf gespecialiseerd in afscheidsmandjes voor prematuren en overleden baby's.
Een afscheidsmandje is een zacht omhulsel voor een overleden baby dat door ouders op schoot kan worden genomen en uitnodigt tot een warm en intiem contact. Zie ook Kindermandjes.nl.

Het tweede filmpje over de bijzondere designkisten van P van Wijk en de afscheidsmandjes van Prematuur maakt onderdeel uit van een speciale serie over uitvaartkisten, die momenteel wordt uitgezonden door het online tv kanaal voor en over de uitvaartbranche, Uitvaart.tv (www.uitvaart.tv). Inmiddels is gebleken uit de vele reacties, dat deze innovatieve en eigentijdse informatievoorziening door de uitvaartbranche door vele mensen wordt gewaardeerd.

Maandag volgt het 3e en laatste filmpje in de serie over Uitvaartkisten. Dan komen het dragersteam van Ferentes aan bod en de Eco-kisten van Van Kessel.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >