nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaart Jeroen Spierenburg live te volgen op internet

28 augustus 2014

Aanstaande vrijdag wordt bij Zuylen te Breda in aula 2 om 14:00 de uitvaartplechtigheid gehouden van Jeroen Spierenburg. De Brabantse volkszanger overleed afgelopen maandagochtend. De 38-jarige zanger werd in coma gehouden nadat hij in juli zwaargewond raakte bij een auto-ongeluk op de snelweg bij Terheijden.

Ingrid Huijbregts, vriendin van Jeroen Spierenburg, plaatst op Facebook: ‘Hoop dat alle mensen die de laatste tijd zo hebben mee geleefd a.s. vrijdag allemaal bij de uitvaartdienst te zien zijn. Laat Jeroen Spierenburg nog een keer tussen groot publiek in de schijnwerpers staan ….’ Op de facebookpagina van Jeroen Spierenburg staat de code op de rouwkaart voor het volgen van de plechtigheid via liveuitzendingen.nl. voor alle personen die niet bij de plechtigheid aanwezig kunnen zijn maar deze wel graag willen volgen.

“Zuylen is trots dat zij de mogelijkheden kan bieden om de grote belangstelling niet alleen op de locatie in goede banen te leiden, maar ook de uitzending voor een groot publiek via internet beschikbaar te hebben.” Aldus Emile van den Wijngaard, beheerder van het crematorium Zuylen.

Zuylen maakt gebruik van het autoregie videosystemen van New Media Systems B.V. te Eindhoven, die het mogelijk maakt om voor deze plechtigheid de internetuitzending voor een groot publiek open te stellen.

“Het is mooi dat dit systeem ingezet kan worden zodat iedereen die dat wil de uitvaart live bij kan wonen” voegt Emile toe. “Natuurlijk horen in de huidige tijd ook de sociale media volledig bij een uitvaart. Dat zien we nu met de oproep van de nabestaande.”

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >