Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Uitbreiding voor Monuta Tom van Dijk

zondag 12 april 2015

Uitvaartondernemer Tom van Dijk heeft versterking gekregen van Margriet van Ingen-van Reusel als tweede uitvaartverzorger. Van Ingen (50) is getrouwd, moeder van drie kinderen en woont in de Reeshof in Tilburg. In februari is zij in dienst getreden bij Monuta Tom van Dijk. Daarvoor was ze werkzaam als uitvaart assistent bij Monuta in Tilburg, verzorgde ze overledenen, begeleidde ze de familie hierbij en fungeerde als gastvrouw bij rouwbezoeken en condoleances.

Van Ingen: “Toen eerst mijn schoonvader en later mijn vader overleed wist ik het zeker. Ik wilde een baan in de uitvaart waarbij ik echt wat kon betekenen voor mensen. Begin 2014 heb ik mijn toenmalige baan in de verkoop van keukens opgegeven. Bij Monuta in Tilburg voelde ik me meteen als een vis in het water.”

Van Ingen heeft bewust gekozen de overstap te maken naar Monuta Tom van Dijk. “Het geeft me veel voldoening om mensen in de kwetsbare periode na het overlijden van een dierbare te ontzorgen en alle voorkomende zaken rondom de uitvaart te regelen. Bovendien spreekt Tom’s persoonlijke en betrokken manier van werken mij erg aan. Nabestaanden deskundig, met hart en ziel terzijde staan. Samen vorm geven aan een mooi, warm en waardig afscheid, waar zij ondanks het verdriet, tot in lengte van jaren met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Het is echt heel dankbaar werk.” aldus Van Ingen.

Monuta Tom van Dijk is onderdeel van uitvaartbedrijf en –verzekeraar Monuta, een van de leidende uitvaartondernemingen en –verzekeraars in Nederland. Het werkgebied van Monuta Tom van Dijk omvat een deel van Tilburg en omliggende dorpen zoals Goirle, Riel, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Berkel-Enschot en Udenhout. Meer informatie en een videopresentatie vindt u op www.monutatomvandijk.nl.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder