nieuws

Facultatieve
Sponsors

Toegangsweg crematorium Zegestede aangepakt

10 februari 2011


De toegangsweg naar crematorium Zegestede in Roosendaal zal versneld worden aangepakt, dat meldt BN de Stem. De gemeente heeft samen met het crematorium investeringen naar voren gehaald zodat ‘de laatste rit’ met de nodige piëteit kan worden afgelegd.

Langs de weg worden moeraseiken geplant en er komen straatlantaarns. Momenteel ligt er in de bermen vaak afval dat er illegaal wordt gestort en wordt er vaak illegaal gecrost met motoren en auto’s. Om dat voortaan te kunnen voorkomen wordt er een toegangspoort geplaatst. Personeel van het crematorium zal de sleutel van de poort gaan beheren. De gemeente en het bestuur van het crematorium wilden de definitieve ontwikkeling van het industrieterrein niet langer afwachten.

De toegangsweg naar het crematorium kwam vorig jaar oktober ook al in het nieuws. Toen beklaagde een nabestaande zich over situatie op en rond de weg. De burgemeester liet toen al weten dat de weg in de toekomst wellicht wat fraaier zou worden. Dat gaat nu dus ook daadwerkelijk gebeuren, het is de bedoeling dat de bomen en de lantaarnpalen in het voorjaar worden geplaatst.

Zie ook het eerdere bericht: Laatste rit naar Zegestede moet waardiger.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >