Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Succesvolle overname: DELA rondt aandelenovername Aerdehof af

maandag 1 juli 2024

Lobke en Bas Notermans, directeuren en eigenaren van Aerdehof
Coöperatie DELA (DELA) kondigt met trots aan dat het alle aandelen heeft verworven van afscheidslocatie Aerdehof, inclusief Uitvaartverzorging Van der Laan, uit Venlo (hierna: Aerdehof). Aerdehof is door de klantgerichtheid en de lokale aanwezigheid een waardevolle uitbreiding voor DELA.

DELA werkt al zeer lang nauw samen met deze Venlose uitvaartonderneming. Aerdehof is de afgelopen jaren gegroeid, waardoor dit voor de huidige eigenaren het natuurlijke moment is om naar de toekomst te kijken. De aandelenovername is voor DELA een logische stap, gezien de huidige spreiding van onze locaties over Nederland. In de regio waar Aerdehof gevestigd is, had DELA tot nu toe nog geen eigen faciliteiten, ondanks het feit dat we daar al veel verzekerden hebben en veel uitvaarten verzorgen.

De huidige bedrijfsvoering wordt voortgezet. Ook de directie, de dagelijkse leiding en de medewerkers van Aerdehof blijven onveranderd. Dit zorgt voor continuïteit en behoud van de opgebouwde expertise. We verwachten dat de volledige integratie van Aerdehof in DELA eind 2026 voltooid zal zijn. Lobke en Bas Notermans, directeuren en eigenaren van Aerdehof: ‘Na jaren van hard werken en groei zijn wij trots om Aerdehof over te dragen aan DELA. Met hun uitstekende reputatie en uitgebreide kennis en kunde, zijn wij ervan overtuigd dat dit de juiste stap is voor onze verdere ontwikkeling. We blijven graag betrokken in deze nieuwe fase en kijk ernaar uit om samen te werken aan de verdere groei van de organisatie.’

DELA is enthousiast om de samenwerking met de werknemers en klanten van Aerdehof voort te zetten en samen te bouwen aan een sterke toekomst.
‘We verwelkomen Aerdehof met veel plezier binnen onze coöperatie. De uitstekende reputatie, prachtige locatie en eigentijdse faciliteiten van Aerdehof maakt dit een strategische aanvulling op ons bestaande netwerk. Samen met Bas en Lobke Notermans en hun team van medewerkers die een waardevolle bron van kennis en ervaring blijven, gaan we aan de slag. Zo kunnen we zowel DELA-leden als mensen die niet bij DELA verzekerd zijn, nog beter van dienst zijn. Wij maken ieder afscheid zo persoonlijk en bijzonder mogelijk, aldus Jack van der Putten, directeur DELA Uitvaartdiensten.’
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de woordvoerders van coöperatie DELA: 040 219 91 99 of woordvoering@dela.org

Over coöperatie DELA

uim zevenentachtig jaar geleden werd DELA opgericht om een persoonlijk en waardig afscheid mogelijk te maken voor haar leden. Het bieden van zekerheid, zorg en continuïteit staat hierbij centraal. Wij bieden onze leden financiële zekerheid en zorg bij het afscheid nemen van een dierbare en helpen bij het doorgeven van herinneringen, ervaringen en waarden. Dat doen wij in Nederland voor ruim 5,5 miljoen verzekerden. Solidariteit is ons uitgangspunt: zo plukken we samen de vruchten en dragen we samen de lasten. Niet voor niets betekent DELA: Draagt Elkanders Lasten.

Over afscheidslocatie Aerdehof en uitvaartverzorging Van der Laan

Ruim 67 jaar geleden werd Uitvaartonderneming Van der Laan opgericht door de heer Van der Laan, waarbij mevrouw A. Geurts in 2010 samen met haar man de onderneming overneemt. In 2017 neemt als tweede generatie mevrouw Lobke Notermans-Geurts samen met haar man Bas het huidige bedrijf over. In de periode 2018/2019 vindt er een grondige verbouwing op basis van de Cradle-to-cradle (C2C) principes plaats van de bestaande bebouwing met een gedeelte nieuwbouw. In 2019 richten de huidige eigenaren samen met de heer Pieter Beurskens Aerdehof Hospitality op en groeit de onderneming verder.
Beide ondernemingen (Uitvaartverzorging Van der Laan en Aerdehof Hospitality) staan voor persoonlijke aandacht en flexibiliteit. Of het nu gaat om grote of intieme afscheidsdiensten of het volledig ontzorgen van de nabestaanden. Het hechte team staat graag en persoonlijk voor de mensen klaar.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder