nieuws

Facultatieve
Sponsors

Sterrenkindje aanwezig met Sterrenklamboe set op Uitvaartwensendag van Yarden, 5 oktober a.s.

4 oktober 2008


Sterrenkindje - Mari Jonker heeft speciaal voor het afscheid van overleden baby's een Sterrenklamboe met kinderbaarkleed ontworpen waarmee aan dit laatste moment een liefdevolle, intieme sfeer wordt vormgegeven.

Het afscheid van een baby of van een levenloos geboren kindje in een vroegtijdig moment van de zwangerschap is een afscheid wat een bijzondere aandacht vraagt. Vaak vindt het afscheid in bescheiden familiekring plaats, met enkele dierbare vrienden erbij aanwezig. Soms in een hoekje van de aula of in de familiekamer van het crematorium of uitvaartcentrum. De Sterrenklamboe en het kinderbaarkleed van Sterrenkindje dragen er aan bij dat deze ruimte, die vaak een volwassen uitstraling heeft, een intiemere en verzachtende uitstraling krijgt.

De Sterrenklamboe maakt deel uit van een vierdelige set. Het royale kinderbaarkleed is 1.50 x 1.50 m en is gemaakt van een naturelkleurige wafelstof met een sterapplicatie in de hoek, geborduurd met een sterrenrand met de tekst 'droom maar naar de sterren toe'. Dit kinderbaarkleed kan over elke tafel of bank in de familiekamer worden gedrapeerd waarna het kistje of mandje er bovenop geplaatst kan worden. De bijbehorende Sterrenklamboe heeft dezelfde sterapplicaties rondom en sluit met de organza als symbolische omarming liefdevol om het kistje of mandje heen.
Een vrijstaande klamboestandaard en opbergtas behoren ook tot de set.

Sterrenkindje heeft deze Sterrenklamboe set in eerste instantie aan Yarden aangeboden uit dank voor het mogen ontvangen van de Yarden Stimulans Prijs 2007.

Mari Jonker - "Ik ben er erg blij mee dat deze Sterrenklamboe mag bijdragen aan een Mensje-Waardig afscheid van de allerkleinsten. Dat is ook de reden waarom ik de set heb ontworpen en vervaardigd. Letterlijk een integere, verzachtende achtergrond mogen zijn met de producten die ik maak. Ik hoop hiermee te mogen bereiken dat ouders het afscheid van hun kindje op een mooie wijze kunnen markeren opdat uit dit afscheid gemoedsrust mag ontstaan".

De Sterrenklamboe en het kinderbaarkleed zijn te zien tijdens de Uitvaartwensendag van Yarden, 5 oktober a.s. van 11.00 tot 16.00 uur in de volgende Yarden crematoria: Crematorium Rotterdam, Crematorium Beukenhof Rotterdam, Crematorium Ockenburg Den Haag, Crematorium Nieuw Eykenduynen Den Haag, Crematorium Eikelenburg Rijswijk, Crematorium Daelwijck Utrecht, Crematorium Schoterhof Heerenveen, Crematorium Groningen en Crematorium Reestborgh Meppel.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >