nieuws

Facultatieve
Sponsors

Speciale site over uitvaart in Tilburg

3 december 2014


Vanaf vandaag kunnen alle Tilburgers terecht op één site wanneer ze meer willen weten over een begrafenis of crematie in Tilburg. De nieuwe site Uitvaart-Tilburg.nl biedt Tilburgers houvast in moeilijke tijden. En tips om het laatste afscheid een Tilburgs tintje te geven.

De website bevat praktische informatie over wat mensen het beste kunnen doen op het moment dat ze worden geconfronteerd met het overlijden van een dierbare. Initiatiefnemer Peter van Schaik: “De informatie kan mensen inspireren om het afscheid helemaal naar eigen wens in te vullen. In Tilburg valt op het gebied van uitvaart heel wat te kiezen.” Op het gebied van crematies is er echter maar 1 partij: Crematorium Tilburg en omstreken. Omdat deze voorziening zo belangrijk is voor de stad en haar inwoners, wordt uitgebreid aandacht besteedt aan Crematorium Tilburg.

Het komt steeds vaker voor dat families kiezen voor een niet standaard uitvaartlocatie. Van Schaik: “Voor een echtpaar dat bijvoorbeeld is getrouwd in Café De Heeren van Tilburg kan het juist heel bijzonder zijn om de uitvaartplechtigheid te houden in dezelfde gelegenheid als een partner is overleden. De locatie geeft dan ook herinnering aan één van de mooiste dagen uit het leven van het echtpaar.”

Kortom heb je je hele leven gewoond in Tilburg en wil je je afscheid in Tilburg laten plaatsvinden, dan kun je voor alle informatie terecht op www.uitvaart-tilburg.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >