Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Sneak Preview: herinneringslied Tim Knol (VIDEO)

Nabestaanden de studio in met Tim Knol voor herinneringslied

vrijdag 14 oktober 2022

Op woensdag 2 november organiseert Monuta November 2 Remember. Een herinneringsavond voor heel Nederland. Speciaal voor deze avond heeft Monuta singer-songwriter Tim Knol gevraagd een herinneringslied te schrijven dat om 20.00 uur in première zal gaan. De inspiratie voor de songtekst komt uit de persoonlijke verhalen die nabestaanden zelf hebben ingestuurd.

Speciaal herinneringslied

Na zijn oproep op 12 september nodigde Tim Knol nabestaanden uit in de studio in Amsterdam voor een inspiratiesessie. Knol draagt zijn lied op aan iedereen die een dierbare mist. Tijdens November 2 Remember zal het lied om 20.00 uur voor het eerst samen te beluisteren zijn tijdens de 27 lokale herinneringsavonden bij Monuta. Op hetzelfde moment zal de uitzending van het lied ook op YouTube, Facebook en Instagram te zien zijn. Zo kan iedereen die dat wil ook thuis een moment van herinnering creëren.

November 2 Remember

Monuta gaat als afscheidsspecialist verder dan alleen de uitvaart. Samen herinneren verbindt. En samen luisteren naar muziek biedt troost. Mensen voelen zich gesteund bij het verwerken van hun verlies. Daarom organiseert Monuta dit jaar November 2 Remember. Om mensen te helpen open te zijn over afscheid. En samen de herinneringen aan dierbaren levend te houden.

Over Monuta

Monuta is dé afscheidsspecialist. Opgericht in 1923 zet zij zich al bijna 100 jaar in om voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk te maken. Dat doet het uitvaartbedrijf door uitvaarten te verzorgen en deze financieel mogelijk te maken met uitvaartverzekeringen. Monuta wil bovendien afscheid in de breedste zin van het woord minder beladen en beter bespreekbaar maken. Onder andere door haar kennis hierover te delen met klanten en niet-klanten. Ook is Monuta partner voor het bespreken en vastleggen van afscheidswensen. De organisatie bestaat inmiddels uit ruim honderd opgeleide Register Uitvaartverzorgers, 7 eigen crematoria, 6 partnercrematoria en 3 begraafplaatsen verspreid over heel Nederland. Meer dan 1,7 miljoen mensen in Nederland en Duitsland zijn bij Monuta verzekerd. Meer informatie is te vinden op monuta.nl.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder