Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Ruben Ebbeling locatiemanager van Westerveld

donderdag 6 juni 2023

Ruben Ebbeling voor de monumentale Marius Poelzaal
Ruben Ebbeling is sinds mei de nieuwe locatiemanager van Begraafplaats & Crematorium Westerveld in Driehuis. “Met haar bijzondere geschiedenis en de bijna on-Nederlandse uitstraling van het gedenkpark is Westerveld voor mij een fantastisch mooie plek om te mogen werken”, zegt Ruben Ebbeling. “Maar het spreekt me vooral enorm aan dat op Westerveld alles draait om optimale dienstverlening, meedenken en het ontzorgen van families en hun gasten.”

Ruben Ebbeling komt uit de retail. “Die ervaring neem ik mee naar Westerveld waar ook geen dag hetzelfde is. Westerveld heeft een geweldig team en ik kijk ernaar uit om samen met hen de dienstverlening nog verder te optimaliseren. Aan families, maar ook aan de uitvaartverzorgers die bij ons komen.”

Westerveld

Westerveld - een van de eerste particuliere begraafplaatsen en het eerste crematorium van ons land – is uniek, een icoon. Rondom het nemen van afscheid, herdenken en blijvend te herinneren is alles mogelijk. Het uitgestrekte natuurrijke gedenkpark is monumentaal. Westerveld trad als eerste begraafplaats in ons land toe tot de Association of Significant Cemeteries in Europe (ASCE). Andere leden van deze prestigieuze organisatie zijn onder andere Père-Lachaise in Parijs, Montjuic in Barcelona en Cimitero del Verano in Rome.
www.bc-westerveld.nl.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder