Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Rouwglas breidt aanbod uit

donderdag 5 augustus 2016

Behalve de assieraden bied ik sinds kort ook de mogelijkheid de as te verwerken in andere glazen objecten. Een veelgekozen optie is bijvoorbeeld de glazen Kaarsenschaal (zie foto). De Kaarsenschaal is een schaal die uit meerdere lagen glas is opgebouwd waarin een gat is vrijgelaten. Hierin kan men een stompkaars of waxinelicht plaatsen.
Door het gladde, glanzende oppervlak en de gebogen vorm ontstaat er een mooie schittering op de schaal wanneer de kaars ontstoken is.

Tim Baselmans, eigenaar van Rouwglas, vertelt: "Het is mogelijk om in een privé workshop, in eigen groepsverband of alleen, zelf de kaarsenschaal samen te stellen. Tijdens een ontspannen introductie wordt er gekeken naar de wensen, waarna het glas en de vorm van de schaal worden gekozen. Onder deskundige begeleiding kunt u zelf het glas snijden, beschilderen of op een andere wijze versieren, en uiteindelijk de as toevoegen. De schaal wordt hierna in de oven geplaatst en is na enkele dagen af te halen. Het is mogelijk meerdere schalen te maken tijdens één workshop."

Het maximum aantal deelnemers voor deze privé workshop is 4 personen per keer. De deelnemers per groep bestaan enkel uit mensen die zich samen voor de workshop hebben aangemeld. Dit om een intieme en persoonlijke sfeer te waarborgen waarin deelnemers tijdens de workshop niet alleen herinneringen maar ook de ervaring kunnen delen.

De kosten van deze workshop bedragen €240,- per schaal.

Voor meer informatie:

Rouwglas
Tim Baselmans
e-mail: contact@rouwglas.com
website: www.rouwglas.com

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder