nieuws

Facultatieve
Sponsors

Rouwcorsage

5 oktober 2009


Uitvaarten worden steeds informeler en individueler, want ieder verwerkt een verlies op zijn/haar manier. Toch willen direct betrokkenen zich samen manifesteren, maar ook herkenbaar en aanspreekbaar zijn voor de bezoekers van een condoleance of een uitvaart. Daar speelt de Rouwcorsage een belangrijke rol.

Herkenbaar
Tijdens een condoleance mengen de nabestaanden zich tussen de bezoekers om met hen te praten, herinneringen op te halen en samen troost te zoeken. De corsage maakt het verschil. De direct betrokkenen blijven herkenbaar en tonen hun hechte band met de overledene... en elkaar.

Uitdrukking
De Rouwcorsage heeft meer betekenis dan alleen de direct betrokkene herkenbaar maken. Het rode hartje huilt twee druppelvormige tranen die samen een weerspiegeld hart vormen op een horizon van verleden en toekomst. Het totaal vormt weer een vlinder die de betrekkelijkheid van het leven symboliseert, de vlinder die het aardse, stoffelijke lichaam -de pop- ontstijgt.

Aandenken
De Rouwcorsage vormt een blijvend aandenken. Hij kan ook worden gedragen tijdens de moeilijke momenten na een uitvaart of wanneer de overledene met andere nabestaanden wordt herdacht. Misschien wel op verjaardagen van de overledene of bijzondere momenten in het jaar waarop de overledene een plaatsje op en in uw hart heeft.

Prijs en bestellen
De prijs van de corsage is € 7,95
Voor wederverkopers 15% korting.

De corsage is te bestellen via de website
www.samenverliesverwerken.nl
of verkrijgbaar bij uitvaartondernemers en crematoria.

De Rouwcorsage is een product van samenverliesverwerken.nl, het online platform voor contact met en steun van lotgenoten.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >