nieuws

Facultatieve
Sponsors

Rebel’s Begrafenisonderneming nieuwe eigenaar ‘t Visnet Huizen

22 november 2021

Het Visnet in Huizen krijgt volgend jaar februari een nieuwe eigenaar. Stichting Hervormd Kerkelijk Centrum ’t Visnet heeft Rebel’s Begrafenisonderneming het gebouw in erfpacht gegund na een openbare inschrijving.

Het Visnet blijft een multifunctionele locatie voor de Huizer samenleving. Op zondag kunnen er kerkdiensten gehouden worden, op woensdag een voorlichtingsavond van de Gemeente, op vrijdagavond de uitvoering van een zangvereniging en op zaterdagochtend een afscheidsdienst. Alle facetten van het leven kunnen zo in Huizen hun plaats behouden.

Voor uitvaarten is ‘t Visnet de enige neutrale locatie in Huizen en omgeving waar afscheidsbijeenkomsten kunnen worden gehouden van 10 tot 250 personen alsook een aparte zaal voor de condoleances na afloop en ruimte voor meerdere familiekamers. Met beide begraafplaatsen van Huizen op loopafstand is het gebouw ook ideaal gelegen.

Bij een uitvaart wordt vaak het levensverhaal van de overledene doorgegeven aan een nieuwe generatie. Mijndert Rebel: “Het lijkt ons mooi als er naast afscheid ook bij leven herinneringen gemaakt kunnen worden in ’t Visnet. Mede daarom blijft er ruimte voor andere activiteiten en bijeenkomsten dan uitvaarten.”

“Het Visnet heeft een lange geschiedenis, net als onze uitvaartonderneming die al langer dan twee eeuwen bestaat. Dat verleden van het gebouw willen wij ook in een nieuwe toekomst haar eigen verhaal laten blijven vertellen.” Zo zal het kenmerkende betonraam behouden blijven. Het gebouw wordt flink gemoderniseerd naar hedendaagse wensen. Naar verwachting duurt het tot eind 2022 voordat het vernieuwde pand in gebruik genomen gaat worden.


Impressie hoe het gebouw er in de toekomst uit kan gaan zien

Contactgegevens:

Mijndert Rebel
06-20094350
mijndert@rebel-uitvaart.nl

Reacties:


nog geen reacties Geen nieuwe reacties meer mogelijk

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE