nieuws

Facultatieve
Sponsors

Peter Woolderink nieuwe beheerder begraafplaats

18 april 2018

Vanaf 1 mei vervult Peter Woolderink de functie van beheerder van de gemeentelijke begraafplaats in Borne. Hiermee volgt hij Paul Oude Hesselink op die vol verve deze rol heeft vervuld. Een uitbreiding van middelen maakt dat de gemeente Borne de beheerdersfunctie en daarmee haar dienstverlening richting inwoners kan vergroten.

Als gevolg van bezuinigingen moest de gemeente Borne in 2013 de taken van de beheerder beperken tot de wettelijke taken rond een begrafenis of bijzetting wat neerkomt op zo’n acht tot tien uur per week. Vanuit Gildebor (samenwerkingsverband van het voormalige SWB en de buitendienst van de gemeente Hengelo) heeft Paul Oude Hesselink die werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Vanwege bedrijfseconomische redenen is het voor Gildebor niet mogelijk invulling te geven aan de nieuwe beheerdersfunctie.

Twente Milieu, die voor de gemeente Borne het buitenonderhoud uitvoert, heeft Peter Woolderink aangedragen voor deze functie. Vanuit zijn baan als voorman groenonderhoud bij Twente Milieu is hij al langere tijd een bekend gezicht voor inwoners in de gemeente Borne. Vanaf 1 mei is hij op doordeweekse dagen iedere ochtend van 8.00 tot 12.00 uur aanwezig als beheerder op de begraafplaats. Daarnaast blijft hij met zijn collega’s het wijkonderhoud in de Bornse wijken verzorgen.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >