nieuws

Facultatieve
Sponsors

PC Uitvaart opent ParkCafé en AfscheidsBoetiek op Herdenkingspark Westgaarde

24 juni 2022


Zondag 3 juli 2022. De dag waarop PC Uitvaart om 11.00 op Herdenkingspark Westgaarde
het Parkcafé heropent én de Afscheidsboetiek opent. Twee initiatieven op een bijzondere locatie die meer is dan alleen de plek voor een uitvaart.

Herdenkingspark Westgaarde is al ruim 50 jaar een bekende plek om afscheid te nemen in Amsterdam. Westgaarde heeft de ambitie om niet alleen een locatie te zijn waar mensen komen voor een uitvaart of het bezoeken van een graf, maar wil een grotere maatschappelijke rol spelen in de Amsterdamse samenleving en specifiek in stadsdeel Nieuw-West. Een plek waar buurtbewoners en andere Amsterdammers samen kunnen komen, terecht kunnen voor informatie en inspiratie over afscheid
en rouw, rust vinden en kunnen herdenken.

‘Daarom heropenen wij op zondag 3 juli 2022 het ParkCafé’, aldus Lars Beckers van Herdekingspark Westgaarde. Op die dag is er vanaf 11.00 een rondleiding over Westgaarde met een huifkar. Vanuit het ParkCafé bieden we iedere bezoeker een gratis kopje koffie met wat lekkers aan. ‘Het ParkCafé is een gezellige en laagdrempelige plek waar gasten terecht kunnen voor een kopje offie met iets lekkers, een lunch of een borrel. Iedereen is welkom in het ParkCafé: gasten die na een uitvaart nog even samen willen komen, bezoekers van het Herdenkingspark en buurtbewoners die iets willen eten of drinken. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 11.00 tot 18.00 uur’.

Pal naast het ParkCafé vinden bezoekers de nieuwe AfscheidsBoetiek. ‘De AfscheidsBoetiek is een uniek en vernieuwend concept: een inspirerend ‘experience center’. De boetiek biedt bezoekers inspiratie, informatie en laagdrempelig contact rondom afscheid, uitvaarten, rouw en herdenken’, vertelt Lars enthousiast. ‘Ieder kwartaal staat een ander thema centraal. Het eerste thema is duurzaamheid’.

Daarnaast kunnen bezoekers met al hun vragen terecht bij de uitvaartexperts van PC Uitvaart. Iedereen is welkom en de koffie staat klaar’, sluit Beckers af.

De AfscheidsBoetiek is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Amsterdam op www.begrafenis-amsterdam.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >