nieuws

Facultatieve
Sponsors

Opening eerste uitvaartwinkel van Flevoland

18 november 2014

Voor veel mensen is de dood nog altijd een beetje taboe en lijkt de wereld van uitvaarten ondoorzichtig. Daar wil Rebel’s Begrafenisonderneming met de Uitvaartwinkel in Almere verandering in brengen. De eerste en enige uitvaartwinkel van Flevoland en ’t Gooi.

Rebel’s Begrafenisonderneming weet na 199 jaar ervaring dat veel mensen het moeilijk vinden om in een uitvaartcentrum binnen te lopen. Met deze winkel hopen zij de drempel hiervoor weg te nemen. Er kan uitgebreide informatie en producten over uitvaarten en alles wat daarbij komt kijken gevonden worden. Van een kaartje om iemand sterkte te wensen tot boeken over verwerking van verlies, een grote collectie urnen en sieraden. Tevens zijn er allerlei ideeën en producten om een afscheid echt persoonlijk te maken. Zoals een herdenkingsbox, gedenklichten, speciale sluitschroeven, kaarsen, rouwcirculaires en hoe een toespraak voor een uitvaart te schrijven.

Voor alle onderdelen van een uitvaart kan men in de Uitvaartwinkel terecht. Ook is er een apart gedeelte voor het verlies van een kind. Met een luisterend oor wordt, voor elk budget, gezocht naar een passend afscheid van een dierbare. Alleen hulp bij het organiseren of een los onderdeel afnemen kan ook (bijvoorbeeld alleen de kist of rouwvervoer).

Op zaterdag 22 november is er een speciale openingsdag van 10.00 tot 15.00 uur met als thema Asbestemmingen. U vindt de Uitvaartwinkel aan de Spoordreef 41 in Almere. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.uitvaartwinkelalmere.nl

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE