Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Opendag Uitvaartcentrum Myosotis te Weesp

Kijkje achter de schermen: balseming, koelruimtes

donderdag 28 maart 2009

Weesp, op zaterdag 4 april organiseert Uitvaartverzorging Myosotis aan de Utrechtseweg 110-B te Weesp een open dag in zijn uitvaartcentrum. Belangstellenden krijgen van 12.00 tot 15.00 uur de kans een kijkje te nemen in het gerenoveerde uitvaartcentrum en de mogelijkheid om vragen te stellen.

Tijdens de open dag zijn alle ruimtes van het uitvaartcentrum open voor publiek, óók de ruimtes achter de schermen. Ook vindt een presentatie plaats over lichte balseming. Balseming is nu nog niet is toegestaan in Nederland, maar wordt binnenkort goedgekeurd door de Tweede Kamer. Medewerkers staan klaar om vragen te beantwoorden over balseming, verzorging, verzekeringen en vele andere onderwerpen.

Individuele smaak
De open dag vindt plaats om mensen te laten zien dat een uitvaartcentrum niet altijd grijs en grauw hoeft te zijn. In tegenstelling tot vroeger worden uitvaarten namelijk steeds meer afgestemd op persoonlijke wensen. Charles Benschop, Uitvaartverzorging Myosotis: “Wij zien dat nabestaanden vaker zelf de uitvaart vorm geven, een ontwerp maken voor het rouwdrukwerk, kiezen voor een beschilderde kist of ander rouwvervoer willen, zoals een speciale koets of motor. We adviseren hen daarbij graag.’

Warme sfeer
Uitvaartcentrum Myosotis is sfeervol ingericht. Benschop: “Wij vinden dat de omgeving nabestaanden niet nog verdrietiger moet maken, maar hen juist moet helpen om de verwerking draaglijker te maken. Afscheid nemen in een mooie ambiance neemt geen verdriet weg; het helpt wél bij het creëren van de eerste mooie herinneringen ”

Heropening
Het gerenoveerde Uitvaartcentrum Myosotis wordt op vrijdag 3 april om 15.00 uur heropend door Wethouder H.M. Zijlstra van de Gemeente Weesp.

Over Myosotis Uitvaartverzorging
Uitvaartverzorging Myosotis is in 1997 opgericht , door de heren Charles Benschop en Bob ten Boekel in 2004 werd de aula aangekocht, die eind 2008 werd gerenoveerd. De uitvaartonderneming is aktief in de regio Weesp e.o, Amstertdam, Amstelveen en Almere e.o.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder