Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Open dag Zorgvlied /opening Crematorion

maandag 11 april 2016

Op 14 april wordt het Crematorion officieel geopend door wethouder Peter Bot, van de gemeente Amstelveen. Deze opening wordt opgeluisterd door Lenny Kuhr.

Zorgvlied signaleert een groeiende tendens om de crematieplechtigheid te scheiden van de crematie en deze - in een voor de nabestaanden - zinvolle locatie te houden. Het Crematorion is feitelijk de huisvesting van de crematieoven en benodigde technische ruimten. En kenmerkt zich door een vormgeving gericht op de aanwezigheid van begeleidende nabestaanden en genodigden. Het Crematorion van Zorgvlied (16 meter hoog) geeft , door haar vormgeving, allure aan het cremeren en draagt bij aan de persoonlijke invulling en zingeving van een crematieplechtigheid. Het biedt nabestaanden de mogelijkheid om tot het laatste moment bij de overledene te zijn.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het Crematorion? Zondag 17 april aanstaande houdt Zorgvlied een eerste open dag.

De medewerkers van Zorgvlied ontvangen u graag en geven u een uniek kijkje achter de schermen. Zij vertellen u meer over de mogelijkheden voor het vormgeven van een persoonlijke uitvaart. Ook krijgt u een kijkje bij de oven en de overige technische installaties.

U bent welkom vanaf 12.30 uur en de middag eindigt om 17.00 uur.

Route
Zorgvlied bevindt zich op de Amsteldijk 273 in Amsterdam. Vanaf de kantoorvilla volgt u de borden.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder