Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Open dag Visnet Huizen

donderdag 11 september 2023

Op zaterdag 16 september van 10.00 tot 15.00 uur opent het vernieuwde Visnet aan de Ruyterstraat 7 in Huizen haar deuren voor iedereen. Het is dan mogelijk om een kijkje te nemen achter de schermen in het uitvaartcentrum van Rebel’s Begrafenisonderneming, maar ook om alle andere ruimtes te bezoeken. Zo zal ook de praktijk Oefentherapie Cesar Huizen haar deuren openen.

Het Visnet is een gebouw waar niet alleen na overlijden herinneringen gedeeld kunnen worden, maar waar bij leven ook herinneringen gemaakt kunnen worden. Velen hebben dat in hun leven al gedaan toen het gebouw nog alleen een kerk was en later met een zalencentrum gecombineerd. Trouwerijen, jubilea, kraamfeesten, verenigingsbijeenkomsten, veel dierbare momenten hebben al plaatsgevonden in het gebouw en die ruimte blijft er. Een gebouw voor het leven, in alle facetten en voor iedereen. Iedereen is welkom, ook andere uitvaartondernemingen kunnen gebruik maken van het Visnet.

Daarom zal tijdens de open dag het thema dierbare momenten maken het hoofddoel zijn. Hoe maak je bij leven mooie herinneringen en hoe leg je die vast? Vanuit verschillende invalshoeken zal daar aandacht aan worden besteed met diverse activiteiten. Waaronder de mogelijkheid om een blijvende afdruk achter te laten in het Visnet waarmee een kunstwerk gemaakt gaat worden.

Meer informatie is ook te vinden op rebel-uitvaart.nl/open-dag.


Open dag
Zaterdag 16 september
10.00 – 15.00 uur
De Ruyterstraat 7
1271 SR Huizen
035-5253067

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder