nieuws

Facultatieve
Sponsors

Open Dag verbouwd uitvaartcentrum Wildzang

Uitvaartbus op Open Dag aanwezig

23 november 2000

Rotterdam, 23 november 2000

CVU uitvaartcentrum Wildzang aan Wildzang 35 in Rotterdam houdt zaterdag
2 december van 10.00 tot 16.00 uur Open Dag. Ook de uitvaartbus van CVU die in september is geïntroduceerd, is te bekijken. Het centrum dat in 1967 werd gebouwd, heeft een grondige verbouwing ondergaan. Wildzang beschikt nu over een moderne, ruime ontvangsthal, twee ruime aula’s en drie intieme rouwkamers. Aanpassingen onder meer op gebied van kleur en inrichting hebben voor een warmere sfeer en een meer intieme uitstraling gezorgd. Het gehele pand is daarnaast volledig rolstoelvriendelijk.

Uitvaartbus

Tijdens de Open Dag kunnen mensen ook een kijkje nemen in de uitvaartbus van CVU Uitvaartzorg. De uitvaartbus maakt het mogelijk dat nabestaanden de laatste uren dicht bij de overledene kunnen doorbrengen. Van het uitvaartcentrum naar de begraafplaats of het crematorium. Of een laatste rit langs de dierbare plekjes van de overledene, de mogelijkheden zijn talrijk. De uitvaartbus beschikt over 22 zitplaatsen en twee rolstoelplaatsen en is voorzien van een pantry. Ook bestaat de mogelijkheid in de bus afscheid te nemen van de overledene. In het achterste deel van de bus wordt de kist met de overledene opgebaard.

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen in het geheel vernieuwde gebouw en de uitvaartbus. Uiteraard kan men terecht voor al zijn vragen omtrent de uitvaart. Gedurende de Open Dag wordt koffie en thee geserveerd.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE