Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Open Dag op ‘Uitvaartboulevard’ van Arnhem

zondag 9 juni

dinsdag 4 juni 2013

Op zondag 9 juni organiseren Begraafplaats & Crematorium Moscowa, DELA en Uitvaartverzorging Kramer een ‘Uitvaartboulevard’ op de Weg langs de Begraafplaatsen. Van 12.00 uur tot 16.00 uur tonen verschillende exposanten een breed aanbod van alles wat te maken heeft met een afscheid. Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor jong en oud, waardoor bezoekers op een laagdrempelige manier kennismaken met deze vaak onbekende wereld.

Informatief en vernieuwend

De relatief onbekende uitvaartwereld bruist van de innovatie en nieuwe initiatieven. Exposanten op de ‘Uitvaartboulevard’ tonen u graag dat er tegenwoordig heel veel mogelijk is. Maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vervoer, bloemen- en assierradenkunst, uitvaartkisten en financieel-juridische dienstverlening.
Daarnaast openen Begraafplaats & Crematorium Moscowa, DELA en Uitvaartverzorging Kramer hun deuren voor een kijkje achter de schermen. U kunt de rouwkamers en aula’s van binnen zien, een wandelroute volgen over het gedenkpark van Moscowa en de crematieruimte bekijken. Verder kunt u genieten van de prachtige natuur van gedenkpark Moscowa en is er een open podium waar muzikanten zich presenteren. Aan het einde van de dag verloten we de prachtige bloemstukken onder de aanwezigen.
Iedereen is van harte welkom tijdens deze bijzondere middag. Wij hopen u op 9 juni te mogen ontvangen.

Over Begraafplaats & Crematorium Moscowa

Begraafplaats & Crematorium Moscowa - onderdeel van ‘de Facultatieve Groep’ - is een echt Arnhems gedenkpark. Het terrein van de uitgestrekte monumentale begraafplaats (1873) heeft een fraaie ligging en is ook een geliefd wandelgebied. Invulling geven aan persoonlijke wensen is voor Moscowa altijd hét uitgangspunt. Voor, tijdens maar zeker ook na afloop van een plechtigheid.

Over coöperatie DELA

Zo’n 150 vestigingen, 2.100 medewerkers, 40.000 uitvaarten per jaar en 3,6 miljoen verzekerden maken de coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al 76 jaar tegen een eerlijke prijs met begrafenis, crematie, repatriëring, opvang, nabestaandenzorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is DELA’s ambitie dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA is een ‘Great Place to Work’, volgens het Keurmerk Klantgericht Verzekeren, het Keurmerk Uitvaartzorg en het keurmerk Privacy Waarborg en is lid van MVO Nederland.

Over Uitvaartverzorging Kramer B.V.

Uitvaartverzorging Kramer is een gerenommeerd Arnhems familiebedrijf dat al meer dan 125 jaar uitvaarten verzorgt in Arnhem en wijde omgeving. Inmiddels staat de vijfde generatie aan het roer. Elke generatie heeft iets wezenlijks toegevoegd aan de bedrijfsvoering, maar de kernwaarden
- professioneel, stijlvol, betrokken, kwalitatief, flexibel en betrouwbaar - zijn van generatie op generatie doorgegeven. Vrijwel alles in eigen beheer gedaan; van drukwerk tot kisten en van catering tot gedenkstenen. Het Kramer-team bestaat uit professionals die hun vak met liefde en passie uitoefenen. Persoonlijke aandacht en de wensen van de opdrachtgever staan altijd centraal. Het hoofdkantoor van Uitvaartverzorging Kramer staat in Arnhem. Kramer heeft sfeervolle rouwcentra in Arnhem, Velp en Westervoort.

Kijk voor de meest uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Arnhem op www.uitvaart-arnhem.nl.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder