nieuws

Facultatieve
Sponsors

Online gedenken met een digitale ster in de Sterrenhemel

23 december 2013

Het online nazorgplatform ‘Wie Troost Mij’– een initiatief van Monuta – biedt sinds vandaag nabestaanden de mogelijkheid een digitale ster te plaatsen ter herinnering aan hun overleden dierbare. De ster kan geplaatst worden in de digitale Sterrenhemel op wietroostmij.nl. Ook kunnen nabestaanden de ster via social media delen met vrienden en familie.

Sterrenhemel is de opvolger van sterrenherdenkingsboom.nl van Monuta. Deze digitale kerstboom was een plek waarin mensen rondom de kerstperiode een ster konden hangen. Om nabestaanden het hele jaar de gelegenheid te geven hun dierbare te herdenken, is de Sterrenhemel ontwikkeld.

Frank Fransen, directeur bij Monuta: “De Sterrenherdenkingsboom was een prachtig initiatief, maar was specifiek verbonden aan de Kerst. Herdenken is echter iets wat je het hele jaar moet kunnen doen. Wij wilden daarom een plek waar mensen terecht kunnen om te herdenken en herinneren op het moment dat zij daar behoefte aan hebben.”

Nabestaanden kunnen in de Sterrenhemel een ster maken, met of zonder foto, die vervolgens aan de hemel wordt geplaatst. Uiteindelijk wordt Sterrenhemel een hemel vol herinneringen.

Ook via Facebook is het mogelijk om direct een ster te plaatsen, dat kan via een special ontwikkelde app die op de Facebookpagina van Wie Troost Mij staat.

Kijk voor meer informatie op http://www.wietroostmij.nl/sterrenhemel/sterren of www.facebook.nl/wietroostmij.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >