Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuwsbrief Lifegem - Editie 6, oktober 2003

maandag 3 november 2003

met o.a.:


  • IFA 2003: prijs voor LifeGem Benelux
  • LifeGem diamant op afbetaling per 1 januari 2004
  • LifeGem Nederland wordt LifeGem Benelux
  • Blauwe LifeGem diamant tijdelijk niet leverbaar
  • Open Dag Bijnen Vught
  • Vervolgonderzoek TNO in voorbereiding
  • Prijswijzigingen per 1 januari 2004
  • DIALoG vordert...

IFA 2003: prijs voor LifeGem Benelux
LifeGem Benelux is tijdens het gala van de International Funeral Awards 2003 (Corinthia Hotel in Antwerpen) door jury, aanwezigen en het Award Comite aangeduid als 'onderneming met een hele grote toekomst'. LifeGem Benelux heeft hiervoor van het IFA Award Comite een speciale award ontvangen.
Overigens was er opvallend veel succes voor Nederlandse ondernemingen. Zo pakten de kinderrouwkaarten van ikrouwomjou de award in de categorie Toeleverancier. De groep 'Hart voor nabestaanden initiatief' waren de gelukkigen in categorie Muziek en over-all.

LifeGem diamant op afbetaling per 1 januari 2004
LifeGem Benelux biedt nabestaanden de gelegenheid om met ingang van 1 januari 2004 om voor een LifeGem diamant te kiezen en deze in termijnbetalingen te voldoen. Voor deze dienst is een betrouwbare partner gezocht en gevonden.
Deze financiele dienst voorziet alleen in een kredietfaciliteit met betrekking tot het financieren van een LifeGem diamant. Onder de naam 'DIAS Finance' ('Dias' komt uit de Griekse mythologie en betekent 'helder' of 'stralend') zullen deze diensten worden aangeboden. Meer informatie kunt u binnenkort lezen op de website van DIAS Finance: www.diasfinance.nl
DIAS Finance heeft als doel om een LifeGem diamant voor een grote groep mensen financieel haalbaar te maken. Vandaar dat er naast scherpe tarieven ook flexibele financiele oplossingen zullen worden aangeboden, die uiteindelijk een betrouwbare en financieel haalbare regeling kunnen garanderen.
DIAS Finance is een onderdeel van LifeGem Nederland BV.

LifeGem Nederland wordt LifeGem Benelux
LifeGem Nederland gaat met ingang van heden onder de naam LifeGem Benelux voortvarend verder met haar activiteiten. We hebben voor deze naam gekozen om een representatieve handelsnaam te kunnen voeren in zowel Nederland, Belgie als Luxemburg.

Blauwe LifeGem diamant tijdelijk niet leverbaar
Eerder kondigden wij het u al aan: de grote vraag naar de blauwe LifeGem diamant is wereldwijd enorm. Er is zelfs sprake van een levertijd van meer dan 1,5 jaar. Het is vooral daarom dat wij hebben besloten om tijdelijk een orderstop in te lassen voor de blauwe LifeGem diamant.
De gele LifeGem diamant blijft onveranderd beschikbaar binnen een termijn van maximaal 26 weken.

Open Dag Bijnen Vught
Wilt u graag ook eens een gele LifeGem in het echt bewonderen? Dat kan... op 9 november van 13.00 tot 16.00 uur zijn we aanwezig tijdens de open dag van Uitvaartonderneming Bijnen te Vught.
Het adres: Wolfskamerweg 16 te Vught, telefoon 073 - 656 23 79.

Vervolgonderzoek TNO in voorbereiding
LifeGem Benelux is momenteel druk bezig met de voorbereidingen van een nieuw onderzoek dat zal worden uitgevoerd door TNO. Het streven is dat in het eerste kwartaal van 2004 de resultaten van dit onderzoek aan u kunnen worden gepresenteerd.

Prijswijzigingen per 1 januari 2004
Met ingang van 1 januari 2004 zullen de prijzen worden aangepast. De 0.25 karaatrange LifeGem diamant (geel) zal Euro 2.799,00 gaan bedragen. De nieuwe prijslijst is met ingang van eerdergenoemde datum op onze website te raadplegen.

DIALoG vordert...
De software die ons zal gaan helpen bij het registreren en ontsluiten van onze gegevens vordert gestaag. Wij hopen u in de volgende editie van onze nieuwsbrief een aantal voorbeeldschermen te kunnen presenteren.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder