nieuws

Facultatieve
Sponsors

Waarom is de elektrische crematieoven zo duurzaam, hoe werkt het?

20 januari 2023


DFW Electric

Sinds de lancering van de elektrische crematieoven door crematieoven producent DFW Europe in 2018 worden steeds meer gas ovens vervangen door elektrische ovens. Dit levert een energiebesparing op van zo’n 85 procent. Omdat veel mensen nieuwsgierig zijn naar informatie over de elektrische crematieoven is vanaf nu uitgebreide informatie te vinden in de infotheek van Uitvaart.nl.

Bekijk deze uitgebreide informatie op de pagina elektrische crematieoven. Het artikel op deze nieuwe pagina is gemaakt in samenwerking met de experts van DFW Europe. Het geeft de lezer een heel goed inzicht in alle duurzame voordelen van de crematieoven. Ook praktische vragen die vaak worden gesteld door consumenten worden beantwoord, denk bijvoorbeeld aan de vraag hoe lang een elektrische crematie duurt.

Toekomst van cremeren

Wordt er in de nabije toekomst gecremeerd op waterstof? U vindt het antwoord op die vraag en u leest er ook dat eind dit jaar 16 procent van alle Nederlandse crematieovens elektrisch zal zijn. De verwachting is dat in 2030, 50 procent van alle crematieovens elektrisch is.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >