nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartbeurs Amsterdam: Win een rondvaart door de grachten van Amsterdam

20 februari 2017


Wilt u kans maken op een gratis rondvaart door de Amsterdamse grachten, met eten en drinken? Uitvaartbeurs Amsterdam geeft een verzorgde cruise weg voor twee personen, aan bedrijven uit de uitvaartbranche die een stapeltje flyers van de komende beurs (zaterdag 22 april) in hun winkel, bedrijf of uitvaartcentrum willen neerleggen.

De boot vaart u langs de bekendste plekken aan de Amsterdamse grachten. Tijdens de ruim ander half uur durende cruise kunt u onbeperkt genieten van heerlijke drankjes (wijn, bier en fris) en krijgt u lekker eten voorgeschoteld.

Hoe maakt u kans?


Als u bereid bent om een stapeltje flyers neer te leggen in uw bedrijf van dan kunt u ons uw gegevens mailen. Wij sturen de flyers zo snel mogelijk (uiteraard gratis) naar u toe. Zodra u de flyers heeft neergelegd tweet of post u op Facebook een foto van het stapeltje flyers en tag Uitvaartbeurs Amsterdam hierin. U laat de flyers liggen tot zaterdag 22 april. U maakt dan automatisch kans op de rondleiding die wij gaan verloten tussen de deelnemers van onze flyeractie.

De winnaar wint niet alleen de gezellige rondreis, maar krijgt ook gratis extra media aandacht voor zijn of haar bedrijf. Uitvaartbeurs Amsterdam zal namelijk een nieuwsbericht plaatsen over de winnaar op Uitvaart.nl en Uitvaartbranche.nl. Uiteraard verspreiden we het bericht van de winnaar ook via onze sociale media kanalen.

De winnaar wordt op zaterdag 22 april bekend gemaakt.

Wilt u kans maken op deze mooie prijs? Mail ons dan uw bedrijfsnaam en de naam van de contactpersoon. Wij zorgen er dan voor dat u de flyers van ons ontvangt.
Mail: info@uitvaart.nl

Website:www.uitvaart.amsterdam.
Twitter: @UitvaartAMS
Facebook: UitvaartbeursAmsterdam

Facts Uitvaartbeurs Amsterdam


Kijk voor meer informatie op www.uitvaartbeurs.amsterdam

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE