nieuws

Facultatieve
Sponsors

Landelijke, regionale en lokale media aandacht voor Uitvaartbeurs Amsterdam

16 maart 2016


Op zaterdag 23 april wordt de Uitvaartbeurs Amsterdam gehouden in de Westerkerk midden in de Jordaan. Afgelopen maandag is de organisatie van de beurs gestart met de mediacampagne en dat is niet onopgemerkt gebleven. De beurs werd dinsdag en woensdag prominent genoemd in onder andere de Telegraaf, het Parool, RTV Noord-Holland en RTL4.

Afgelopen maandag maakte de organisatie bekend dat er tijdens de beurs een agressietraining wordt gegeven voor uitvaartverzorgers. Dat nieuws is inmiddels breed uitgemeten in kranten, op de radio en woensdagavond ook op televisie in het programma EditieNL van RTL4. De grote media aandacht zorgt er voor dat de beurs onder de aandacht is gekomen bij een heel groot publiek.

De Uitvaartbeurs Amsterdam in een gezamenlijk initiatief van Uitvaart.Com en BDK Media. De beurs wordt gehouden in de Westerkerk (Prinsengracht) van 10.00 t/m 17.00 uur en is gratis toegankelijk voor het publiek.

Klik op de media voor de berichtgeving over de Uitvaartbeurs Amsterdam:
De Telegraaf
Het Parool
RTV NH


Vanavond besteedt RTL's Editie NL ook aandacht aan de agressie(training) in de uitvaart en de uitvaartbeurs. De uitzending is om 18.17 op RTL4. Voor meer informatie, zie
RTL Editie NL.

Kijk voor meer informatie over de beurs, standhouders en het programma van het Uitvaarttheater op www.uitvaartbeurs.amsterdam.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >