nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaart.nl introduceert nieuwe service

NU OOK CHAT BOX VOOR LOTGENOTEN EN NABESTAANDEN

6 maart 2001

Op verzoek van veel bezoekers van de site biedt Uitvaart.nl vanaf deze week de mogelijkheid tot direct contact met lotgenoten en nabestaanden in de vorm van een chat box.

Hiermee kunnen bezoekers met elkaar in contact treden voor het uitwisselen van vragen, ideeen en persoonlijke (verlies)ervaringen. De chat box kunt u vinden op het volgende internet-adres:
http://www.uitvaart.nl/chat/

Lotgenoten contact
De chat box is ontwikkeld doordat bezoekers van Uitvaart.nl daar regelmatig om hebben gevraagd. Uitvaart.nl beschikt weliswaar over een gastenboek, maar deze biedt slechts de mogelijkheid berichten achter te laten. De chat box biedt nu de mogelijkheid tot direct contact met meerdere lotgenoten en/of vertegenwoordigers van de uitvaartbranche.

Spreekuur
In principe is de chat voor iedereen en op elk moment van de dag te gebruiken. Vanzelfsprekend is chatten pas mogelijk wanneer er meerdere personen gelijktijdig in de chat box aanwezig zijn. Naast het lotgenotencontact is Uitvaart.nl van plan om de chat box te gebruiken als spreekkamer van 'specialisten' uit de uitvaartbranche. Zo worden er chatsessies georganiseerd met bij voorbeeld een uitvaartondernemer, een medewerker van een crematorium, een rouwtherapeut, een overledenenverzorger etc. De eerste chat sessie staat gepland voor:

woensdag 7 maart van 21.00 tot 22.00 uur met de heer Arjen Dragt, Uitvaartondernemer te Hoorn

Hoe werkt het?
Mensen die graag mee willen doen met de chatsessies op Uitvaart.nl, surfen naar de chatbox op www.uitvaart.nl/chat
De eerste keer dat mensen de chat bezoeken worden, zal hen automatisch worden gevraagd een klein programma te installeren. Hiermee wordt de chat mogelijk gemaakt. Heeft u nog vragen over de chatbox op Uitvaart.nl? Mail (info@uitvaart.nl) of bel (020-4630701) gerust.

[Opmerking redactie: Inmiddels is de chatbox bij gebrek aan belangstelling opgeheven]

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >