nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe site Exit.nl helpt mensen uitburgeren

4 januari 2022


De nieuwe site Exit.nl helpt mensen regie te nemen over hun levenseinde. De site is bedoeld voor mensen die zich bij leven al willen voorbereiden op de laatste levensfase.

Oprichter Peter van Schaik vertelt: "Mensen denken niet graag over het levenseinde. En dan zijn er ook nog eens hoge kosten verbonden. Dat moet anders. De experts van Exit helpt een ieder met het professioneel en voordelig regie nemen over zijn of haar levenseinde: Van het vastleggen van je uitvaartwensen tot het regelen van een crematie."

Exit.nl helpt bij:

  • het nemen en vastleggen van medische beslissingen rondom het levenseinde
  • het vastleggen van uitvaartwensen
  • het regelen van een stille crematie zodat nabestaanden na de crematie een herinneringsbijeenkomst kunnen organiseren, op elk gewenst moment.

    In tegenstelling tot vele andere sites waar medische beslissingen kunnen worden vastgelegd is Exit.nl volledig kosteloos. Er worden geen gegevens op de server maar mailen alle wensen door in handzame pdf's zodat de opdrachtgever deze eenvoudig kan delen met zijn of haar dierbaren.

    Aan de site werken hele vakkundige mensen mee, zoals Rob Bruntink en Mariska Overman, autoriteiten op het gebied van palliatievezorg maar ook mr WGHM van der Putten, de juridische expert op het gebied van recht en regels rondom het levenseinde.

    Het privacy statement, gebruiksvoorwaarden en cookie-statement zijn ontwikkeld door privacy consultant Daisy Brugman van Lex Digitalis.

  • Heeft u op dit moment een
    uitvaartondernemer nodig?

    Bel nu: 088 605 1219
    Dag en nacht bereikbaar



    Nee, ga verder >