nieuws

Facultatieve
Sponsors

Lezing Manu Keirse in crematorium Zoomstede

17 mei 2015

Donderdag 28 mei 2015 wordt de tweede lezing gehouden ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van SCB Zoom- en Zegestede.

In 2015 viert Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede haar 25-jarig bestaan. Ter gelegenheid van dit jubileum biedt SCB Zoom- en Zegestede in 2015 een aantal lezingen aan die gerelateerd zijn aan het overlijden, de rituelen rondom het afscheid en de rouwverwerking. De tweede lezing in de lezingencyclus wordt verzorgd door Manu Keirse.

Manu Keirse, klinisch psycholoog en doctor in de geneeskunde, is hoogleraar aan de faculteit geneeskunde in Leuven. Het leven van Manu Keirse is getekend door zijn voortdurende aandacht voor mensen die op de een of andere manier geraakt zijn door verlies en rouw. We hebben hem gevraagd stil te staan bij de vele mensen die als professional of als vrijwilliger vrijwel dagelijks geconfronteerd worden met het verlies en de rouw in het leven van de mensen voor wie zij aanwezig willen zijn. Wat doet dat met mensen, hoe houden ze het vol?

Geïnteresseerden kunnen zich per lezing of voor de gehele lezingencyclus opgeven via het secretariaat van SCB Zoom- en Zegestede;

Mevr. P. Mouwen
p.mouwen@zoomenzegestede.nl
0164 - 23 88 01

De lezingen zullen van 19.30 uur tot 21.30 uur plaatsvinden in de Scheldeaula van crematorium Zoomstede. Entree is gratis en uiteraard wordt er voor koffie gezorgd.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE