nieuws

Facultatieve
Sponsors

Klachteninstituut Uitvaartwezen zoekt nieuwe Ombudsman Uitvaart

4 april 2014


De Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen is op zoek naar een nieuwe Ombudsman Uitvaart. Dat blijkt uit de vacature die vandaag geplaatst is op www.uitvaartvacatures.nl.

Bekijk hieronder de vacature:

KLACHTENINSTITUUT UITVAARTWEZEN

De Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen (SKU) verricht een belangrijke taak binnen de uitvaartbranche. Met de dienstverlening rondom een uitvaart krijgt iedere Nederlander vroeg of laat te maken. De juiste uitvoering van de wensen rondom een uitvaart zijn voor een goede rouwverwerking van groot belang. Het overgrote deel van de uitvaarten verloopt in ons land gelukkig naar tevredenheid. Toch kan het
voorkomen dat een uitvaart niet in alle opzichten verloopt volgens de wens van de opdrachtgever. Om die reden is het Klachteninstituut door de deelnemende instellingen opgericht. Het Klachteninstituut heeft een onafhankelijke Ombudsman aangesteld die mogelijke klachten, op basis van hoor en wederhoor, alsmede zelfstandig onderzoek, bestudeert en vervolgens een bindende uitspraak doet.

Binnenkort ontstaat er een vacature voor


OMBUDSMAN (M/V)

De functie wordt vervuld op basis van een freelance samenwerking en neemt gemiddeld 18 uur per maand in beslag.

Gezocht wordt naar een ervaren jurist met affiniteit voor het specifieke aandachtsgebied van het Klachteninstituut Uitvaartwezen.

Bestaat er bij u interesse in het vervullen van deze functie?
Neem contact op voor nadere informatie over de selectieprocedure via onderstaand postadres of via mail ombudsman@uitvaart.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de secretaris, de heer M. van der Putten, telefoon 06 – 53796669.

Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen, Postbus 92, 5600 AB Eindhoven.
website: www.klachteninstituutuitvaartwezen.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >