nieuws

Facultatieve
Sponsors

Inschrijving Uitvaartbeurs Amsterdam start aanstaande woensdag

6 januari 2017


De inschrijving voor de tweede editie van de Uitvaartbeurs Amsterdam start aanstaande woensdag. De beurs wordt gehouden op zaterdag 22 april in de Westerkerk in Amsterdam. Vanaf woensdag 11 januari kunnen exposanten een plek uitkiezen op beursplattegrond. Zorg dus dat u er op tijd bij bent en de plek kunt u bespreken waar u het liefst wilt staan!

De eerste editie van de Uitvaartbeurs Amsterdam werd bezocht door ruim 3500 bezoekers en is daarmee de grootste consumenten uitvaartbeurs van Nederland. De beurs wordt gehouden in de bekendste kerk van de Nederland, de Westerkerk gelegen naast het Anne Frankhuis aan de Prinsengracht in Amsterdam.

Inschrijving op basis van volgorde

Vanaf woensdag kunnen exposanten een plek reserveren. Voor informatie over de mogelijkheden en tarieven kan men mailen naar: info@uitvaart.nl. Exposanten die vorig jaar op de beurs stonden krijgen als eerste gelegenheid om een plek te kiezen. Daarna gaat de inschrijving op basis van binnenkomst. Vorig jaar moest de organisatie een aantal geïnteresseerden teleurstellen omdat de ruimte vol was. Zorg dus dat u er op tijd bij bent!


Facts Uitvaartbeurs Amsterdam

.Kijk voor meer informatie op www.uitvaartbeurs.amsterdam

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel