nieuws

Facultatieve
Sponsors

Al veel stands Uitvaartbeurs Amsterdam verhuurd

30 januari 2017


Hoewel de Uitvaarbeurs Amsterdam pas op zaterdag 22 april wordt gehouden, zijn er al heel wat stands verhuurd. De komende weken presenteren we dagelijks standhouders die aanwezig zijn op de beurs. Zo kunnen bezoekers vooraf zien hoe gevarieerd het aanbod van diensten en producten is.

De standhouders worden gepresenteerd op de sociale media van Uitvaartbeurs Amsterdam en op de beurssite www.uitvaart.amsterdam.
Twitter: @UitvaartAMS
Facebook: UitvaartbeursAmsterdam

De eerste standhouder die we presenteren is Uitvaartcentrum Zuid.

Uitvaartcentrum Zuid, Amsterdam ontzorgt
Een uitvaart vergt veel organisatie: een met aandacht en respect verzorgde uitvaart vormt een troostvolle herinnering voor de nabestaanden. Uitvaartcentrum Zuid stelt daarom hoge eisen aan de dienstverlening richting haar opdrachtgevers. Onze ervaren uitvaartbegeleiders nemen u na een sterfgeval graag alle praktische zaken uit handen. Zij adviseren u bij alle belangrijke beslissingen die er op korte termijn genomen zullen moeten worden met betrekking tot een begrafenis of crematie. Onze mensen werken persoonlijk, respectvol en in stijl.


Contactgevevens:
Uitvaartcentrum Zuid
Fred. Roeskestraat 91
1076 EC Amsterdam
Tel. 020 - 646 06 06
www.uitvaartcentrumzuid.nl.

Informatie en aanmelden|


Wilt u meer informatie over de nog beschikbare stands en de tarieven dan kunt u contact opnemen met Peter van Schaik op telefoonnummer: 06-542 185 62. Mailen kan uiteraard ook: info@uitvaart.nl.

Facts Uitvaartbeurs Amsterdam


Kijk voor meer informatie op www.uitvaartbeurs.amsterdam

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >