Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuwe site met informatie over een uitvaart in Dordrecht

donderdag 29 november 2019

Vanaf vandaag kunnen alle Dordtenaren alle informatie rondom het thema uitvaart in Dordrecht vinden op de nieuwe site: www.uitvaart-Dordrecht.nl. De site biedt informatie van palliatieve zorg, inspiratie voor rouwvervoer en de invulling van de plechtigheid, keuze van de locatie, tot informatie over rouw.

Er valt op het gebied van uitvaart in Dordrecht heel veel te kiezen. De meeste begrafenissen in Dordrecht vinden plaats op de gemeentelijke begraafplaats Essenhof. Katholieke inwoners kunnen worden begraven op de Rooms Katholieke begraafplaats aan de Reeweg Oost. In de directe omgeving van Dordrecht zijn nog diverse andere begraafplaatsen. Crematies vinden plaats in het gemeentelijk crematorium De Essenhof, net als de begraafplaats eigendom van de gemeente Dordrecht.

Naast informatie over de begraafplaatsen en het crematorium biedt de site ook informatie over tal van andere onderwerpen. Wat te doen als er weinig tot geen geld is voor een uitvaart? Hoe regel je (je eigen) uitvaart? Welke uitvaartlocaties zijn erin Dordrecht? En wist u dat u de gehele uitvaart ook thuis kunt houden? Dat is niet alleen heel intiem, maar ook een stuk voordeliger!

De nieuwe site Uitvaart-Dordrecht.nl is er voor mensen die zich willen oriƫnteren op hun eigen toekomstige uitvaart, maar ook voor mensen die plotseling een uitvaart moeten regelen voor een dierbare. Met behulp van de site kan men de juiste keuzes maken die helpen om een uitvaart samen te stellen naar eigen wens en smaak.

Kortom wil je een uitvaart in Dordrecht laten plaatsvinden? Dan kun je voor alle informatie terecht op www.uitvaart-Dordrecht.nl

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder