nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe kledinglijn Monuta goed ontvangen

17 maart 2015


Foto’s: Fotografie Medea Huisman

De nieuwe bedrijfskleding voor uitvaartorganisatie Monuta, ontworpen door modeontwerper Mattijs van Bergen, wordt sinds vorige week door zo'n 650 medewerkers in uitvaartcentra en crematoria gedragen. De lijn met de naam ‘Skyfall' is goed ontvangen en vanuit heel het land komen positieve reacties binnen.

Vanuit het thema ‘Skyfall', koos Mattijs zijn kleurenpallet en ontwikkelde hij prints. Een rijke variatie aan blauwen - geïnspireerd op de verschillende kleuren van de hemel - bepaalt het kleurenpallet.

De collectie

De collectie

De heren gaan gekleed in een scherp gesneden driedelig kostuum. Het double-breasted gilet geeft de mogelijkheid ook zonder colbert gekleed voor de dag te komen. Verschillende kleuren shirts bieden de drager de keus om hun uitstraling op verschillende gelegenheden aan te passen. Het pronkstuk is de double-breasted mantel waar het Monuta beeldmerk op subtiele manier in is verwerkt.


Foto’s: Fotografie Medea Huisman

De damesgarderobe is geïnspireerd op de toegankelijke en geklede stijl van Jackie Kennedy. De heldere belijning, ronde halzen en contrasterende biezen komen in meerdere stukken terug. Comfort en perfecte pasvorm gaan hand in hand. Naast een verfijnd driedelig pak, met de keus tussen rok of broek, biedt een jurk, in combinatie met een bijpassende shawl een meer onderscheidend stuk. Een bijpassende mantel maakt de outfits compleet.

Monuta werkte in het traject samen met kledingleverancier en producent ETP (Emergo Textile Projects), dat onderdeel is van McGregor Fashion Group en Monuta en Mattijs aan elkaar gekoppeld heeft.


Foto’s: Fotografie Medea Huisman

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >