Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuwe editie Vakblad Uitvaart met aandacht voor coronavirus

4/2020 – verschijning volgende week

vrijdag 20 maart 2020

Het coronavirus verspreidt zich. De ingrijpende maatregelen die getroffen worden om besmetting te voorkomen, hebben ook op de uitvaartbranche enorme impact. ‘Het virus domineert’ zet hoofdredacteur boven zijn redactioneel in het nieuwe nummer van Vakblad Uitvaart. Een editie met onder meer aandacht voor de manier waarop de uitvaartbranche met de maatregelen omgaat.

Interview aanpassing Uitvaarwet

Verder in het aprilnummer – verschijning medio volgende week – een interview met Leen van Loosen over de aanpassing van de Wet op de Lijkbezorging. Als voorzitter van brancheorganisatie Nardus is hij actief betrokken bij de werksessies met het ministerie van Binnenlandse Zaken (BiZa). Tevens aandacht voor het Nederlandse Collectief van Afscheidsfotografen (NCVA) die haar voorwaarden heeft aangescherpt. Fotograaf Gonnie Helfrich licht toe waarom.

Inhoud

Naast de maandelijkse rubrieken en de columns van Ger Thonen (voorzitter Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders LBvR) en bedrijfsadviseur Barend van der Kraats in het nieuwe nummer onder meer:
• Meeste klachten over uitvaartverzekeringen
• Consumentenbond: Yarden handelt onrechtmatig
• Tim Overdiek & Nancy Tromp over het delen van ervaringen na de dood van een geliefde
• Uitvaart pop-up laat zien ‘hoe het ook kan’
• Even bellen met... Charmaine Wyatt (relatiemanager bij Infinea)
• Het belang van de ‘multi-stakeholderdialoog’ (voor de uitvaartbranche)

Voor de volledige inhoud: https://uitvaartmedia.com/vakbladuitvaart/

Vakblad Uitvaart – PE Punten

Vakblad Uitvaart, een uitgave van UitvaartMedia, is al 35 jaar hét onafhankelijke en toonaangevende vakblad voor uitvaartprofessionals. Het verschijnt 11 keer per jaar en geeft duiding aan trends en ontwikkelingen. Aangezien in Vakblad Uitvaart vrijwel alle competenties van het NaVU (Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg) aan bod komen heeft de NaVU PE-punten in categorie 1 toegekend: een jaarabonnement (11 nummers) is goed voor 11 punten (1 PE punt per editie), met een maximum van 15 punten per PE-periode van 3 jaar.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder