nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe editie Vakblad Uitvaart: bewegingen in een bewogen jaar

23 november 2021


In veel opzichten was 2021 geen gewoon jaar. Corona zette veel in gang en tegelijkertijd in de pauzestand. In de nieuwe editie van Vakblad Uitvaart (verschijning 23 november) een terug- én vooruitblik waarvoor Vakblad Uitvaart uitvoerig sprak met diverse branchegenoten.

In het nieuwe Vakblad Uitvaart tevens aandacht voor de almaar stijgende prijzen van met name grondstoffen en vervoer. Stap voor stap worden de gevolgen voor de economie duidelijk. Ook in de uitvaartsector. ‘We ontkomen niet aan doorberekenen. ‘

Meer starters dan stoppers in de uitvaartbranche

Naast advies van een ervaringsdeskundige over wat je als uitvaartleider zou kunnen doen als er een persfotograaf opduikt rondom een uitvaart, in het nieuwe Vakblad Uitvaart ook aandacht voor de Stand voor de Uitvaartbranche 2021/2022. Aan de hand van cijfers, statistieken en prognoses worden analyses gemaakt, trends gesignaleerd en ontwikkelingen op een rij gezet. Uiteraard zijn ook markt- en concurrentieverhoudingen meegenomen, alsmede het aantal starters en stoppers in de uitvaartbranche.

Inhoud

Verder naast de gebruikelijke rubrieken en columns onder meer:

 • Het CAO-seizoen is geopend
 • Crowdfunding voor uitvaart niet zonder risico
 • Loop Living Cocoon gelauwerd na eerste turbulente jaar
 • De kist als toegepaste kunst

  Voor de volledige inhoud: https://uitvaartmedia.com/vakbladuitvaart/

  Vakblad Uitvaart – PE Punten

  Vakblad Uitvaart, een uitgave van UitvaartMedia, is hét onafhankelijke, toonaangevende en meest gelezen vak- blad voor uitvaartprofessionals. Het verschijnt 11 keer per jaar en geeft duiding aan trends en ontwikkelingen. Aangezien in Vakblad Uitvaart vrijwel alle competenties van het NaVU (Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg) aan bod komen heeft de NaVU PE-punten in categorie 1 toegekend: een jaarabonnement (11 nummers) is goed voor 11 punten (1 PE punt per editie), met een maximum van 15 punten per PE-periode van 3 jaar.

 • Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

  Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

  Bel nu 088 605 1219

  Dag en nacht bereikbaar

  JA NEE