nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaartbranche.nl: The Hearse & Limo Company

Europees marktleider in uitvaartmobiliteit

18 juni 2019


The Hearse & Limo Company levert moderne, comfortabele en uiterst stijlvolle rouwauto's vanuit een continue voorraad in Europese en Amerikaanse rouwvoertuigen.

Wij zijn officieel importeur van S&S en Superior Coaches, richten in eigen huis overbrengvoertuigen in naar exacte wens van de klant en leveren een breed spectrum Europese rouwvoertuigen welke in nauwe samenwerking, begeleiding en toezicht exclusief voor ons worden geproduceerd.


Derks Uitvaartmobliteit

Derks Uitvaartmobiliteit - The Hearse & Limo Company is een onderdeel van de Derks Autogroep. Hierdoor kunnen wij onze klanten gegarandeerde mobiliteit op maat bieden.


Service

Bij Derks Autogroep beseffen we als geen ander dat het – zeker bij uitvaartauto’s – aankomt op betrouwbaarheid. Ons zeer ervaren Derks-team staat dan ook volledig in dienst van The Hearse & Limo Company zodat uw rouwauto u niet in de steek laat op de belangrijkste momenten. Hiervoor bieden we 24/7 service en zo nodig direct betrouwbaar vervangend vervoer.

We maken hierbij gebruik van de beste onderdelen en technieken zodat uw mobiliteit onder alle omstandigheden gegarandeerd is.


Contactgegevens

Bezoek- en postadres:
The Hearse & Limo Company
Belgenlaan 7
5406XN Uden

E-mail: info@hearses.eu
Website: https://www.hearses.eu

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE