nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl: Jan Reedijk Uitvaartverzorging (Etten-Leur)

4 oktober 2010


Vanaf vandaag is ook Jan Reedijk Uitvaartverzorging te vinden op Uitvaart.nl. Een bijzondere uitvaartonderneming met veel ervaring. Maak kennis met Jan Reedijk.

Jan Reedijk, uitvaartverzorger te Etten-Leur en omgeving: "Mijn grote liefde voor het vak van uitvaartzorger is nooit veranderd. Ruim 20 jaar ben ik werkzaam geweest bij DELA. Gedurende die periode heb ik bij heel veel gezinnen in West-Brabant aan tafel gezeten. Ik heb hen mogen begeleiden in de vele beslissingen die rondom een uitvaart genomen moeten worden."

"Nu ik zelfstandig werk is mijn missie nog steeds dezelfde: nabestaanden helpen bij het tot stand komen van het afscheid zoals zij dat voor ogen hebben. Tot en met de begrafenis of de crematie aanwezig zijn met steun en hulp. Ook daarna mag u op mij rekenen, voor een terugblik op de uitvaart, hulp bij het afwikkelen van de nalatenschap, of voor advies over de mogelijkheden voor een tastbare herinnering. Heeft u vragen, aarzel dan niet en bel mij voor een informatief gesprek."

Voor meer informatie, zie http://www.janreedijkuitvaartverzorging.nl/.

Jan Reedijk Uitvaartverzorging vindt u ook op Uitvaartkaart.nl en Uitvaartsite.nl.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE