nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl en Uitvaartverzorging-Apeldoorn.nl: Afscheidshuys Apeldoorn

4 september 2014


Er komt een moment dat u los moet laten wat u lief is.

Als dat moment daar is, is het fijn om te weten waar u terecht kunt voor een waardig en passend afscheid. Een uitvaartverzorger die met u meedenkt en de emotionele waarde van het moment begrijpt. Uitvaartverzorging Kramer - opgericht in 1885 - is een echt familiebedrijf.

Dirk-Jan van Dijk is een telg van de vijfde generatie. “Elke generatie heeft iets wezenlijks toegevoegd, maar onze kernwaarden zijn van generatie op generatie doorgegeven. Persoonlijke aandacht en kwaliteit op alle fronten staan nog steeds centraal. Precies zoals u van een gerenommeerde uitvaartonderneming mag verwachten.”



Het Kramer-team bestaat uit medewerkers die bewust voor het vak hebben gekozen. “Ervaringsdeskundigen die hun vak met liefde en passie uitoefenen. Zij willen geen nee zeggen tegen nabestaanden. Als een wens niet kan, gaan zij samen met de opdrachtgever op zoek naar wat wél mogelijk is. Ons hele team streeft altijd naar optimale service. Van uitvaartleiders en gastvrouwen, tot de chauffeurs, de dragers en de administratieve medewerkers aan toe.”

Meer informatie

Wil u meer weten? Bel mij of mijn collega's op telefoonnummer 055-2069999
U kunt ook mailen: kantoor@uitvaartverzorgingkramer.nl.

website: www.afscheidshuysapeldoorn.nl.

Contactgegevens:

Bezoekadres
Soerenseweg 71
7314JE Apeldoorn

Postadres
Weg langs de Begraafplaatsen 3
6815AZ Arnhem

Telefoon: 055-2069999
E-mail: kantoor@uitvaartverzorgingkramer.nl
Web www.afscheidshuysapeldoorn.nl

www.afscheidshuysapeldoorn.nl is ook te vinden op www.uitvaartkaart.nl, www.uitvaartsite.nl en www.uitvaartverzorging-apeldoorn.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >