Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuw op Uitvaart.nl en Uitvaart-Nijmegen.nl: Klopper & Kramer en Uitvaartcentrum Oud-Mariënboom (Nijmegen)

vrijdag 15 maart 2019

Klopper & Kramer is al meer dan een eeuw dé onafhankelijke uitvaartverzorger van Nijmegen. Op professionele en betrokken wijze ondersteunen wij bij het regelen en verzorgen van de uitvaart van u of uw dierbare. Hierbij staan de wensen van de overledene en de nabestaanden altijd centraal.

Wij regelen alle praktisch zaken en zorgen voor een vlekkeloze organisatie. Zo kunt u zich volledig op het afscheid richten. Wij streven er naar om de gehele periode rond de uitvaart voor u één vast aanspreekpunt te hebben. Hij of zij zal alles in het werk stellen om het afscheid en de uitvaart geheel volgens wens te laten verlopen. Een uitvaart is immers een zeer bijzondere én persoonlijke aangelegenheid.

Uitvaartcentrum Oud-Mariënboom

Uitvaartorganisatie Klopper & Kramer beschikt over een eigen uitvaartcentrum: Oud-Mariënboom. In dit Rijksmonument kan in alle rust afscheid worden genomen van een dierbare. Ons pand beschikt over meerdere intieme familiekamers en is kleinschalig van opzet. Wij vinden het belangrijk dat u in alle rust en op zelfgekozen momenten afscheid neemt. Bij Klopper & Kramer kennen wij daarom geen vaste bezoektijden; u bent op ieder moment van de dag welkom om uw dierbare te bezoeken. Indien gewenst is het ook mogelijk om een kleine uitvaartceremonie in ons uitvaartcentrum te organiseren.

Contact met Klopper & Kramer

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u een persoonlijk gesprek aanvragen om uw wensen te bespreken? Neem contact met ons op via het contactformulier, het telefoonnummer 024-3234444 of stuur een e-mail naar post@kk.nl. De medewerkers van Klopper & Kramer staan u graag bij met hulp, advies en een luisterend oor. Of kom langs op ons inloopspreekuur iedere donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.

Contactgegevens

Klopper & Kramer begrafenis- en crematieverzorging
Villa Oud-Mariënboom
Groesbeekseweg 424
6523 PP Nijmegen

T: 024 323 4444
W: https://www.kk.nl
E: post@kk.nl

Klopper & Kramer en Uitvaartcentrum Oud-Mariënboom zijn ook te vinden op Uitvaartkaart.nl, Uitvaartsite.nl, Uitvaart-Nijmegen.nl en GroeneUitvaart.nl.

Klopper & Kramer is aangesloten bij Uitvaartmarkt.nl, de site waar nabestaanden kosteloos en vrijblijvend offertes kunnen aanvragen bij meerdere uitvaartonderneming in hun omgeving.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder