Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuw op Uitvaart-Leeuwarden.nl: Uitvaartverzorging Jacob de Vries (Britsum)

donderdag 2 november 2015

Bij het overlijden van een dierbare is er vaak groot verdriet. Tegelijkertijd moet er veel geregeld worden voor de begrafenis of crematie om op een persoonlijke en waardige wijze afscheid te nemen. Uitvaartverzorging Jacob de Vries uit Britsum staat u bij in deze emotionele periode in uw leven.

Uitvaartverzorging Jacob de Vries is een kleinschalige uitvaartonderneming in de regio Leeuwarden. Na jarenlange werkervaring bij verschillende verenigingen in de uitvaartbranche ben ik in 2008 voor mijzelf begonnen. De tijd kunnen nemen voor de nabestaanden en betrokken zijn bij het gehele proces rondom de afscheidsdienst, zijn voor mij de grootste motivaties geweest om mijn eigen uitvaartonderneming te starten. Samen met mijn assistente Joke Dijkstra ben ik uw vaste aanspreekpunt en vertrouwde gezicht.

Begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart

Een uitvaartplechtigheid kent geen vaste regels, het afscheid moet passen bij hoe de overledene was. Alles is hierbij bespreekbaar. Wij gaan altijd op een creatieve manier om met persoonlijke wensen en culturele tradities.

Het rouwdrukwerk, het rouwvervoer, de uitvaartkist, de muziekkeuze, de bloemen, audio- en video-opnames, uitzoeken van een graf en eventuele asbestemming. Het zijn allemaal zaken waaraan gedacht moet worden voor de uitvaart. De mogelijkheden hierin zijn bijna eindeloos. Wij helpen u graag om weloverwogen keuzes te maken. Door goed naar u te luisteren vertalen wij uw wensen en die van de overledene naar een passend advies. In de afgelopen 20 jaar hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd binnen de uitvaartbranche. Wij werken samen met onder meer verschillende crematoria en rouwvervoerbedrijven.

Na de uitvaartplechtigheid houdt het niet op. In de dagen voorafgaand aan een uitvaartplechtigheid bouwen wij een band op met u en de familie en vrienden van de overledene. Ook na het afscheid zijn wij er voor de nabestaanden. Vooral wanneer er kinderen bij betrokken zijn, is het belangrijk dat rouwverwerking goed begeleid wordt. Niet alleen op emotioneel vlak, maar ook voor de administratieve zaken kunt u een beroep doen op onze hulp en expertise.

Contactgegevens

Bezoekadres:
De Kamp 24
9055NM Britsum

Postadres:
De Kamp 24
9055NM Britsum

E-mail: info@uitvaartverzorging-jacobdevries.nl
Web: www.uitvaartverzorging-jacobdevries.nl
Telefoon: 058-2575064
Mobiel: 06-50238922
Fax: 058-2575064

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder