Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuw op Uitvaart-Den-Haag.nl: Stille Kracht Uitvaartbegeleiding

donderdag 10 februari 2015

Ieder sterfgeval betekent de geboorte van een nieuwe herinnering
Stille Kracht Uitvaartbegeleiding, voor een betekenisvol afscheid

Je denkt er liever niet over na. Maar het overkomt ons uiteindelijk allemaal: een dierbare verliezen aan de dood. De wijze waarop de uitvaart wordt vormgegeven, is van groot belang voor het proces van verwerking van het verlies. Het is het laatste dat u kunt doen voor de persoon die u lief heeft. Stille Kracht Uitvaartbegeleiding helpt u een betekenisvol afscheid realiseren. Samen met u, stap voor stap, met oog voor detail. Een afscheid dat past bij de overledene en waar u zich als nabestaande goed bij voelt.

Afscheidsherinnering

De dagen tussen sterven en de uitvaart vliegen vaak voorbij. Zij maken een eind aan het leven samen met de overledene. En daarmee een eind aan een deel van uw leven en anderen die achterblijven. U moet verder. En dat is vaak niet eenvoudig. Om de herinnering aan die dagen vast te houden, maakt Stille Kracht van iedere uitvaart een afscheidsherinnering. Een speciaal document waarin vastgelegd wordt wat er zoal gepasseerd is. Een document om vast te houden en te kunnen (leren) loslaten.

Klik

Ook wanneer er nog geen sprake is van een sterfgeval, kunt u contact opnemen met Stille Kracht. Bijvoorbeeld als u weet dat uw leven of het leven van een dierbare binnenkort zal eindigen. Het kan rust geven alvast over de uitvaart na te denken. Een goede voorbereiding en een goede kennismaking dragen bij aan een goed afscheid. Evelien de Ruiter: "Als uitvaartbegeleider deel ik bijzondere en intense momenten met nabestaanden: het is daarom belangrijk dat er een klik is. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle aspecten van een uitvaart doornemen en kunt u uw wensen op dit gebied kenbaar maken. Voor dit gesprek breng ik geen kosten in rekening".

Stille Kracht Uitvaartbegeleiding is gevestigd in het centrum van Den Haag. "Maar ik werk daar waar ik nodig ben, dus als mijn agenda het toelaat, ben ik ook beschikbaar voor het begeleiden van uitvaarten buiten de regio".

Contact

Bezoekadres:
Huijgensstraat 24
2515BE Den Haag

Postadres:
Huijgensstraat 24
2515BE Den Haag

E-mail: evelien@stillekrachtuitvaartbegeleiding.nl
Web: stillekrachtuitvaartbegeleiding.nl
Telefoon: 070-2208515
Mobiel: 06-53583100

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder