nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw boek van Henselmans ‘Wegwijzer voor nabestaanden’

Erven, verdelen & opruimen zonder gedonder’ Marieke Henselmans

9 september 2019


‘Laat je niet kisten door de commercie’ van Marieke Henselmans deed de afgelopen jaren het nodige stof opwaaien. Consumenten omarmden het boek. SNS zette op basis van haar boeken het onafhankelijke platform Meegeven.nl op. Consumenten kunnen daar gratis informatie vinden. Door deze samenwerking werd duidelijk dat er na de uitvaart nog een heel traject van regelwerk komt.

De geldzaken van de overledene moeten afgehandeld, misschien een erfenis verdeeld. Er moet een huis vol spullen uitgezocht, verdeeld, opgeruimd, leeggemaakt en misschien verkocht. In de haast kunnen er kostbare fouten worden gemaakt.

Dit boek bevat net als ‘Laat je niet kisten door de commercie’ veel ervaringsverhalen, stappenplannen, checklists en tips. Zodat je de mooie herinneringen samen kunt koesteren.

Het boek is te bestellen via Bespaarboeken.nl en de boekhandel,
Uitgeverij Genoeg, prijs € 17,95, ISBN 978-94-90298-10-4
Marieke Henselmans is van 17 t/m 21 september te vinden op de 50+beurs in de Jaarbeurs Utrecht, en geeft daar dagelijks een lezing over ‘De betaalbare uitvaart’.

Dit najaar gaat zij op tour met een zevental van deze lezingen door het hele land, zie www.jouwlaatstelevensfase.nl/agenda

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >